Здравейте искам да споделя,че имам ужасно силно главоболие ходих къде ли не на лекар,невролог изписаха ми лекарства не подействаха пия го в продължение на 2,3 месеца и през тези месеци ходих на прегледи изписваха ми още и още лекарства,според симптомите установиха мигрена,лекаря каза изписвам ти най-добрата комбинация и няма шанс да не ти мине а съм на 15,свалям,вдигам кръвно,замайване,светкавиц и,размазвания пред очите,задушаване а най-лошото е че има дни в които просто не издържам на болката реве ми се от болка а аз съм издръжлив човек,близо 3 години ме боли глава но от 4 месеца главоболието стана нетърпимо и както споменах лекари и т.н. лекарства а болката не намалява а се увеличава,в началото първите 2,3 дни усетих намаляване а после болката стана непоносима,имам моменти когато ми тече кръв от носа,притъмнява ми и все едно ще припадна защото краката ми прималяват обаче не припадам,главно ме боли и от двете страни на слепоочието но и се разпространява по цялата глава,майка ми също има силно главоболие и не и минава от нищо главата но от скоро пие някакво лекарство и минава единствено от него,опитах от него и аз но и от него не минава какво ли не изпих вече,знам ги на изуст хапчетата за глава и не минава,и друг проблем под челюстта до ухото на шията имам нещо като грахово топче четох че е лимфен възел и се е подул и като го докосна боли,даже то расте възможно ли е да е свързано с главоболието