.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75

Тема: "friends zone"

Hybrid View

Unhappy "friends zone"

Много от вас сигурно са попадали в тази "friends zone". Споделете си мнението: какво мислите за нея, има ли въобще измъкване от нея или си оставаш с момчето/момичето от твоите мечти "просто приятели".И кое бихте предпочели: да сте си приятели, гледайки всеки ден човека в който си влюбен/а и да знаеш, че никога няма да сте заедно, или по добре да прекратите всякакви отношения с него/нея...?
    Коментирайте, кажете си мнението...

Дияна,
    при кратките ми връзки с момичетата сме си останали просто приятели. На последната ми дългогодишна връзка казах, че искам да останем приятели, но от другата страна получих единствено презрителен поглед и едва ли не заплюване в лицето. Засъжаление понякога се оказва, че хората, които ни познават от малко време ни познават много по-добре. С едни можеш да останеш приятел за дълго без това, че сте имали нещо по-интимно да Ви пречи, в другия категорично не може да има нищо повече...
    За 97 бих казал, че ще срещнеш толкова много нови хора, колкото в момента не можеш и да си представиш!
    Какъв е твоя случай?

Супер фен Аватара на Cloud9
    Friend zone е просто оправдание. или действаш или не мрънкаш. Аз бях влюбена в един мой приятел. Бяхме в една компания. Гушкахме се, смеехме се, прекарвахме си страхотно, но не можех да се отърва от досадния малък глас в главата ми, който ми казваше, че той има само приятелски чувства към мен. Оказа се,че той е мислел същото и за мен. Двамата сме се харесвали тайно. Страх ме беше,че компанията ни е малка, но много шумна и тази връзка ще промени много неща. Така и стана. Сега, след 2 години игра на криеница, вече почти 3 години сме заедно и само се смеем на глупостта си преди време. Харесваш ли някого- кажи си го. Не се знае какво може да стане.

Мега фен Аватара на Chacho
    Friendzone си е мъжко понятие. За жените има единствено "недостатъчно хубава". Соре.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Friendzone си е мъжко понятие. За жените има единствено "недостатъчно хубава". Соре.
    Хаха.. именно.. Ако си силна ще се бориш, ако не си, ще се откажеш. Лесно е..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от d.anny.. Виж мнението
    Хаха.. именно.. Ако си силна ще се бориш, ако не си, ще се откажеш. Лесно е..
    Както каза Чачо - ако не е хубава, и да се бори, файда няма да има.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Както каза Чачо - ако не е хубава, и да се бори, файда няма да има.
    Защо повечето сте се превърнали в такива? .. Не всичко е външна красота.. опаковката лъже.. може вафлата да е мухлясала или разядена отвътре..и да е в хубава и лъскава опаковка. Излезте от този ограничен свой собствен свят и опознавайте хората вътрешно!

Град
    Варна
    Защо повечето сте се превърнали в такива? .. Не всичко е външна красота.. опаковката лъже.. може вафлата да е мухлясала или разядена отвътре..и да е в хубава и лъскава опаковка. Излезте от този ограничен свой собствен свят и опознавайте хората вътрешно!
    Да, обаче когато е опакована неподходящо, хич няма и да те привлече да я отвориш, че да видиш колко вкусна е вътре.

anonymous708973
    Guest
    О, милата наивна душа.
    Гледай сега да ти обясня собствената ти метафора с вафлата.

Виждаш една вафла в лъскава опаковка и друга вафла в смачкана, гадна опаковка. Коя ще отвориш?
    Окей, да приемем, че вафлата в лъскавата опаковка е прогнила отвътре. Тогава ще намериш друга вафла, която отново е с готина опаковка и която ще изглежда толкова добре отвътре, че ще знаеш, че това е твоята вафла.

В превод: Едно хубаво момиче има много по-голям шанс да бъде забелязана и опозната "отвътре" от едно грозно момиче, което смята, че компенсира с прекрасен, чувствителен и много мил характер. Такова нещо НЯМА. Няма такава компенсация.

О, съгласна съм с Чачо. Привличането се съзнава. Ако го има отначало, то е само интерес.

Голям фен Аватара на Ospi
    Няма измъкване. Всъщност има, но е много сложно. Трябва да няма контакт между вас за поне 1 месец и така нататък. Не мисля, че си заслужава цялата играчка. В френд зоната попадаш, когато тя не е привлечена сексуално към теб.

little-monster-girl
    Guest
    Какво да ти кажа-знам чувството да харесваш някого за когото си само приятел.Отвратително чувство е просто.А знаеш ли кое е по-лошо - да сте само приятели и той да си има приятелка.Затова ако много го харесваш излез от тази зона и му кажи,защото може и той да те харесва,но да не иска да си признае.И така или инъче скоро ще си намери приятелка и ще ти е по-кофти.Затова действай момиче и не се бави много.Все пак какво ще изгубиш ако се окаже,че не те харесва?

Той знае много добре... и сме си го разяснили още преди 3 месеца, но сега той си промени отношението към мен...но все още не мога да го разбера и не знам какво да правя, защото многобройно много пъти съм се опитвала да го изтрия от живота си, но не мога...всеки път нещо ме спира. Знам, че ще кажете не си струва да се побиш за тоя, забрави го....той не те заслужава, не те харесва и т.н. но нещо ме спира...;s дайте ми съвет какво да правя

Град
    Варна
    А не знам. Аз съм си стигнала точно до моята спирка и ми е добре, мерси

НЕ ВИ ПИТАМ ДАЛИ СЪМ ХУБАВА ИЛИ НЕ...защото има други момчета, който ме харесват, но тръпката с тях я няма!!!
    няма го трепета, когато го видиш или му чуеш просто гласа...няма ги пеперудите :Д

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

^Тва е мн яко
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Blab
    заболяха ме палците като видях как Марио лети към бездната...
    //not cool!

по темата: зависи от хората. ако привличането не е взаимно (независимо от мотивацията му), няма какво да се направи;
    ако индивидите са по-зрели и/или търсят нещо... в друг ракурс, с друго ядро/център... вероятно е възможно изграждането на взаимоотношения на база взаимно уважение, изгода, удобство, симпатия, приятелство, обща цел, етц. в тийн годините това ми се вижда безсмислено;

Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    по темата: зависи от хората. ако привличането не е взаимно (независимо от мотивацията му), няма какво да се направи;
    Изначало никое привличане не е взаимно. Винаги има нещо, което да го създава, а това нещо може да включва съзнателни действия.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Изначало никое привличане не е взаимно. Винаги има нещо, което да го създава, а това нещо може да включва съзнателни действия.
    Всяко привличане технически е взаимно....не разбрах какво имаше предвид. Отностно зоната, смятам че просто на някого му е по-удобно да ви има като приятел вместо да започне връзка, а и много хора са на мнението, че ако след това тази връзка приключи, с нея приключват и всички отношения. Приоритети....Както казахте по-горе при нас го няма този момент.

П.С Това обхваща темата доста обстойно. http://www.youtube.com/watch?v=IGK2KprU-To
    Последно редактирано от chushkopek : 03-18-2013 на 07:31

Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Всяко привличане технически е взаимно....не разбрах какво имаше предвид.
    Имам предвид, че не е нужно някой да те хареса, за да го харесаш ти. Дали ще харесаш някого зависи от впечатлението, което ти е създал. Стига да "впечатлиш" някого, ще те хареса.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Това е и въпросът,който си задавам отвреме навреме.Може ли един човек наистина попаднал в приятелската зона без значение мъж или жена след време така да си изиграе картите,че възгледите на този дето го е поставил там кардинално и коренно да се променят? А също и може ли при нужда човек да капсулира желание за любовни отношения попадайки нарочно и напълно умишелено в тази зона успявайки в точният момент евентуално да излезе от нея разрушавайки капсулата,която умишлено е изградил или е невъзможно?

Иначе красотата е много субективно понятия.Едни харесват едно,други друго и понякога дори и характера и отношението може да промени възгледите на даден човек относно външната красота на друг.Не е като да не ми се е случвало определени хора на външен вид да не ми харесат чак толкова,но постепенно като ги опозная или ги видя в реална обстановка да започнат страшно много да ми харесват или пък обратното.Често на възприятието на хората за красота влияе и мнението на околните за красота на даден човек и изграденият му имидж,което пак може да накара другият човек да го види като по-грозен или по-красив външно.Това са си някакви игри на съзнанието.Има супер привлекателни хора, с ниско самочувствие ,които постоянно си седят сами и някакви,които не са чак толкова преивлекателни външно,но постоянно разни хора се въртят около тях и постоянно сменят гаджетата.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Blab
    спори ли ти се?)

Винаги

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ПП, изчисти си ЛС кутията.

anonymous708973
    Guest
    Това, което на мен не би ми отървало, но един достоен мъж би направил, е да се отдръпне.

ДД, готово.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си