.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Не се газирай, колежке. Просто това местоположение, което ти го пише в профила, не мисля, че аз съм го писал. А тази емотиконка, която я написа, след онова изречение, мисля че ясно говори какво си имала предвид, но няма повече да споря. И извинявай, но досега не мисля, че съм ти „ревал“, просто посочвам фактите.
    Ма чакай малко.
    Не съм се газирала, колега. Местоположението, което ми пише в профила не означава автоматично, че съм от там, това би трябвало да ти е ясно. Емотиконката беше предназначена за простотиите, които оная курвентия Рабалка говори, не за диалекта, използван в израза. Лафът е на една пловдивска брадърка, която е по-проста от куха лейка и не е смешен заради диалекта, а заради самото си съдържание.
    Спори колкото желаеш, точно на мен не можеш да ми кажеш, че ти се присмивам на диалекта, тъй като сме общували преди и и много добре знам от къде си.
    Най-добрите ми приятели са от Велико Търново, Пловдив, Русе и Силистра. Мислиш ли, че са ми смешни?
    Айде, моля ти се.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Ма чакай малко.
    Не съм се газирала, колега. Местоположението, което ми пише в профила не означава автоматично, че съм от там, това би трябвало да ти е ясно. Емотиконката беше предназначена за простотиите, които оная курвентия Рабалка говори, не за диалекта, използван в израза. Лафът е на една пловдивска брадърка, която е по-проста от куха лейка и не е смешен заради диалекта, а заради самото си съдържание.
    Спори колкото желаеш, точно на мен не можеш да ми кажеш, че ти се присмивам на диалекта, тъй като сме общували преди и и много добре знам от къде си.
    Най-добрите ми приятели са от Велико Търново, Пловдив, Русе и Силистра. Мислиш ли, че са ми смешни?
    Айде, моля ти се.
    Айде да не обиждаш, а?

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Айде да не обиждаш, а?
    Дооооооообре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си