- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
lamer4e7o ти си неспасяем случай просто.
girlwithblueeyes и на теб последните няколко поста са ти ама точно по темата. Пък даже и на minchorna и т.н. Леле какви сме лоши с lamer4e7o та само спамим по темата.Пък по темата няма какво да кажа,защото не съм, а и нямам особено желание да изпробвам тези удоволствия на мой гръб
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Мда, аз съм мега хипер ултра изрод просто! ;]
Нормално е ЛЕК дискомфорт да кажем до час след акта. Ако много те боли сменете тактиката. Или не правете анален секс, не трябва да боли така.
Окей, даваме ти думата. Кажи нещо ново.![]()
Като я гледам тая тема направо ми се плаче.... Брутално се изкензахте върху нея.
Аз от много години съм с постоянен сексуален партноьр и с времето изгладихме бъговете в интимния ни живот. При мен има голяма разлика в темперамента на двата вида секс- вагиналния искам да е бурен, динамичен, сменяне на пози, дори груб, докато отзад позицията е само настрани, задължително бавно, с равномерно, постоянно темпо и най-вече продължително, за да мога да свърша. Не ме боли и нямам дискомфорт. Повечевреме ми трябва отзад, но оргазма е много по-разтърсващ!