.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: Цистит?

Hybrid View

Супер фен

Цистит?

Добър вечер! Най-добрият ми приятел е имал полов контакт с момиче, което е боледувало от цистит. На сутринта и двамата усещат силен сърбеж, а той има и червени петънца.
    Та, доколкото съм запозната цистита се среща по-често при жените и е възпаление на лигавицата на пикочния канал т.е. не е на половата система.Приятелят ми утре ще отиде на доктор, но е доста притеснен и въпросът ми е към по-запознатите. Има ли възможност да му го е предала и може ли да се е превърнало в нещо по-сериозно? Благодаря!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щом "приятелят ти" утре ще ходи на лекар няма какво да му казваме. Чичко доктор знае най-добре. Не се притеснявай,няма да ти окапе.
    maDamn

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    те хората са измислили презервативите ама..кой да се сети..

Спрайт иска да ти каже нещо : отиди и ти на лекар с най-добрия си приятел

а сега сериозно, щом се е хванал на време значи сичко ще е ок. хапчета мампчета и до 3 седмици няма и толко е нов
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Повече от фен
    Цистита не е заразен бе. Па и не знам да излизат червени петънца

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Цистита не е заразен бе. Па и не знам да излизат червени петънца
    Предава се по полов път.

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Предава се по полов път.
    Никога не съм чела такова инфо.
    http://problem.framar.bg/%D1%86%D0%B...82%D0%B8%D1%82

Цитирай Първоначално написано от Djara Виж мнението
    Никога не съм чела такова инфо.
    http://problem.framar.bg/%D1%86%D0%B...82%D0%B8%D1%82
    "Циститите са по- чести в следните случаи:
    - След сексуален контакт. Въпреки, че една от най-честите причини за развитие на цистит е полов акт, важно е да отбележим, че цистита не е полово-предавана болест. По време на сексуалния контакт, особено при “по-страстен” такъв, проникаването на пениса във влагалището може да предизвика моментно отваряне на изхода на уретрата, което улеснява, описаното по-горе проникване на бактериите, които се намират на входа на влагалището в уретрата и пикочния мехур. Заболяването не е полово предавана болест, тъй като жените обикновено се заразяват със своите собствени бактерии, а не с тези на партньора, който в случая, чисто механично улеснява инфекцията"

Първо отлепяш, после облизваш ..

Мега фен Аватара на ameli
    И на мен лекар ми е казвал без секс по време на цистит, защото могат да си го предават партньорите един на друг и да се получи хроничен цистит, което е гадно.
    Но съм сигурна, че червените петна не са от него.

Тъй де Значи мъжът (нали за мъж е темата) няма какво да си изследва, да е прихванал и да разпространява, да заразява други жени или той да се е заразил.

Напротив.Трябва да отиде и да си направи изследване.От опит ти казвам,че може да се зарази мъжа от жена,която има цистит при полов акт без кондом.

Срещу личен опит не бих спорила, но нека се изясним. Това са чревни бактерии и то не са е.кОли. Такива не се предават, не всичко се предава от мъж на жена. Какво изследване се прави - микробиология на урина или уретрален секрет или друго? Какво са ти изолирали, какви са симптомите.
    Щом иска нека се изследва момчето, но поне да знае какво да търси в лабораторията.
    Циститът може и да е резултат от полов акт, но това е технически, а не заразяване.

Технически или заразяване,има ли значение след като момчето може да го прихване по полов път ?

Голям фен Аватара на x7aZzy
    момчето може да го прихване по полов път
    Заболяването не е полово предавана болест
    Последно?

Хора, образовайте се малко. Циститът не е венерическа болест. Не се предава по полов път.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Последно?

Хора, образовайте се малко. Циститът не е венерическа болест. Не се предава по полов път.
    "Заболяването не е полово предавана болест, тъй като жените обикновено се заразяват със своите собствени бактерии, а не с тези на партньора, който в случая, чисто механично улеснява инфекцията"
    Тук става въпрос за заразяване със СВОИТЕ СОБСТВЕНИ бактерии при жените.Много ми е интересно как съм прихванал цистит след секс без капут ,след като не се предава по полов път ?

Много ми е интересно как съм прихванал цистит след секс без капут ,след като не се предава по полов път ?
    Уау! Много просто - не е цистит. *тадааам*

С или без презерватив, ако сексът е доста бурен, момичето може да развие цистит. Момчета няма как да се зарази.
    Даваш грешна информация. Пак ще повторя - циститът не се предава по полов път.

Авторът да отива на лекар.

Повече от фен
    Минчороне, съвземи се малко бе, във всеки пост си противоречиш по 3 пъти, нищо не разбрах

и аз се обърках с тоя интернет вече аз си знам,че прихванах при секс без капут,а пък кой квот иска да ми обяснява

При секс без презерватив циститът ти е най- малкият проблем.
    Извод: ползвайте презерватив, за да ви е мирно на главата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си