.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна

Четене на книги от интернет

Какво ви е мнението за този модел на четене на книги и може тук да споделим какви сайтове използваме за да четем наистина качествени книги
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^http://www.teenproblem.net/forum/sho...-клетки

в началото пише сайтове.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Чела съм, гадно е - дразни ми на очите продължителното четене, а не мога да се спра, особено ако книгата ми е интересна. Иначе онлайн съм чела "Шифърът на Леонардо", "Хари Потър - І книга", "Десет малки негърчета", "Тартюф" и май са това.

Мега фен Аватара на Chacho
    Напоследък всичко чета онлайн. Офлайн ми излиза много скъпо.

Дърпам си ги от тракерите. Piratebay, demonoid.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    http://chitanka.info/books - аз от тук чета , онлайн , има доста неща.
    Има търсачка отстрани по автори и заглавия.

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings Виж мнението
    http://chitanka.info/books - аз от тук чета , онлайн , има доста неща.
    Има търсачка отстрани по автори и заглавия.
    И аз от тук чета, но мнооооого рядко. Предпочитам хартиени.

Предпочитам да си ги свалям и да ги чета офлайн. А и често имам проблеми с нета и като цяло сайтовете не са ми удобни...

Много лош навик, очите и мозъкът се натоварват 10 пъти повече. А и липсва този интимно-уютен момент м/у теб, книгата и обстановката около теб, която си създаваш. Аз лично бих дал 10 лева за едно книжле, на което бих се насладил максимално, отколкото да се пуля пред екрана.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Да , понякога от сергийките и антикварните магазини се намират големи находки от книги и желани автори. И освен това взимането на книги от библиотеката е отличен вариант , като се има предвид че рядко се чете една книга повече от 1 път.
    Но като цяло истината е , че ако ще си купуваш книги , то вече твърде трудно ще си намериш такива до 10лв , да не говорим ако четеш по повече от 1 книга на месец - това една инвестиция от 50+ лв за книги не на всеки е по джоба. Другият вариант е да се инвестира в електронен четец ( Киндъл или там какъвто е) , който нали не увреждал и не натоварвал очите.
    Но до тогава за бедни хора като мен , и още един куп народ , четенето от интернет е един добър компромисен вариант. А моментът с натоварването на очите и мозъка си е факт , както и развалянето на романтиката с лаптопа на корема , за съжаление

Мега фен Аватара на tori
    Онлайн ми е кофти, щото нета забива понякога. Тегля, хрърлям на таблета и отварям с алдико. Удобно е, не тежи и е евтино. Ако си ги теглиш безплатно де. При киндълите и там другите видове четци има и на по-народни цени от около 200тина лева.

Мега фен
    http://thepiratebay.se/

Свикнал съм вече и изобщо не ми прави впечатление. Книгите даже са ми станали по-неудобни.

Плюс това на повечето нови заглавия има и аудио вариант - мяташ го на мп3-ката и си имаш екстра компания за в градския транспорт.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си