.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Smile Любовни Терзания

Здравейте приятели,
    Пиша за първи път и може би такава тема вече има но аз мисля да споделя проблема си. Преместих се в ново училище и се запознах с момиче с което веднага си допаднахме и когато аз и разкрих, че я харесвам тя не каза нищо а след това нейна приятелка ми каза, че тя ме харесва също. И ето го проблема държим се все едно сме гаджета само дето още не се целуваме но тя не иска да тръгне с мен защото сме от един клас и не иска да си развали приятелството с мен след като се разделим и също така казва че ще ни бъде трудно да се виждаме всеки ден след това. От класа ми има и друга двойка и е много готино да ги гледаш как си седят заедно учат и се обичат.. Кажете какво да направя за да тръгне с мен или просто да оставим нещата така..
    Последно редактирано от Firenzy : 03-21-2013 на 14:04

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Няма как да я убедиш насила...Попитай я пак след време, но не ставай досаден. Ако не иска, не иска и толкова.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    На сила, хубост не става..
    след време може и да склони

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не можеш да я накараш на сила, ако не иска.
    Все пак, поговори с нея, но ако не иска - недей досажда.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не й е зорът това, че сте в един клас. Просто не иска да ходи теб, ама го овърта, за да не се чувстваш зле.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не й е зорът това, че сте в един клас. Просто не иска да ходи теб, ама го овърта, за да не се чувстваш зле.
    Мхм. Просто така се случва пич. Ма след повечко опити изваждаш късмет.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Ами дай й за пример другата двойка, която явно няма проблем. От друга страна малко тЪпо ми се вижда още да не сте трЪгнали като хората и тя да ти каже "...един ден като се разделим"... Тоест, тя предвижда раздяла. Като казваш "даскало", излиза, че явно си по-малЪк от мен, а следователно това няма да е момичето, за което ще се ожениш. Тоест - тя е права, ще има раздяла. Следователно - струва ли си да се трепеш за човек, с когото нямаш общо бЪдеще?
    Ако проблема ти е само, че не се целувате, всичко е наред! На половината тука проблема е, че не правят секс...

Сигурно не те харесва и си търси оправдание (това, че сте в един клас) за да те отреже без да е гадна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря на всички за отговорите...все пак найстина е вярно че няма да се женя за нея аз съм на 15 просто сега идва периода в който любовта се засилва..Благодаря на всички пак..

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Сигурно не те харесва и си търси оправдание (това, че сте в един клас) за да те отреже без да е гадна.
    +1

Тя е казала на нейна приятелка че ме харесва...не я разбирам..

Мега фен Аватара на Chacho
    Пич, която и мацка да харесаш някога, някъде в живота, не я чакай да си науми като какъв те възприема. Диктувай ти нещата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Пич, която и мацка да харесаш някога, някъде в живота, не я чакай да си науми като какъв те възприема. Диктувай ти нещата.
    Ей това е приказка!

Хахахах ей тва ме уби благодаря ти..

Хвани я някъде, където сте двамата. Кажи й: "Аз те харесвам, мисля че и при теб е така, а живота е прекалено кратък, хайде да рискуваме и да вземем да се вземем?" Щом те харесва, значи с правилно подбрани думи може да поддаде

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ако наистина те харесва ти остава само да я пречупиш...горното предложение беше добро

Благодаря ви много ще опитам това което каза

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си