.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Новобранец.

Днес се случи нещо неприятно и не можах да защитя човекът когото обичам и се почувствах доста слаб физически.. дори и психически. Реших да започна да тренирам за да стана по-силен физически. Нямам нищо друго освен един лост отдолу в градинката. За гирички мога да използвам раницата ми за училище. Искам да ви помоля да дадете някакви упражнения за начинаещ тук. Мога да ги правя понеделник, сряда и петък. И ако знаете някой сайт или поредица от клипове, които учат на самозащита и ги споделите ще съм благодарен, защото нямам пари за тренировка в някакъв бокс клуб или нещо друго. Ще съм ви много благодарен ако се отзовете.

Човек се учи докато е жив. Виж помоли някой който е тренирал да ти покаже основни техники и после ги тренирай с приятели като приятелски спаринг и накрая когато се чувстваш готов , ще поискаш да ги изпробваш наистина

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    няма да направиш нищо с тия клипчета и тия лостове!

или се запиши на боен спорт и го тренирай с отдаденост, а не щото си се комплексирал .... или просто се сбивай често и с всички!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

^
    Не ми е да се сбивам без причина просто вчера стана нещо много гадно и ме правеха на човал с картофи, а съм беден и нямам пари за някакви спортове..

Еми щом нямаш пари , ще се научиш като си биеш главата в стената. Имам предвид както казаха по-горе бии се повече и с всеки и така ще се научиш

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Ходи на лостове (т'ва не съм вярвал, че ще го кажа някога!). Не че ще направиш кой знае к'во, но всеки случай е по-добре, от колкото да тренираш с раницата вкъщи :/

А ако пък чак толкова си се комплексирал от физическото си състояние, направи си самоделен фитнес, олд скуул преди така се е правело, изливаш си сам гирички от цимент, правиш си лежанки има ли желание, има и начин. Разбира се, да идеш на фитнес е най-лесното и рационално решение, ама като нямаш пари...
    Последно редактирано от Mladenoff : 03-22-2013 на 12:48

Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Ходи на лостове (т'ва не съм вярвал, че ще го кажа някога!). Не че ще направиш кой знае к'во, но всеки случай е по-добре, от колкото да тренираш с раницата вкъщи :/

А ако пък чак толкова си се комплексирал от физическото си състояние, направи си самоделен фитнес, олд скуул преди така се е правело, изливаш си сам гирички от цимент, правиш си лежанки има ли желание, има и начин. Разбира се, да идеш на фитнес е най-лесното и рационално решение, ама като нямаш пари...
    Благодаря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си