- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да му шепна?
Таа така, искам да шепна няккави мръсотийки в ухото на приятеля си/нещо, което да го възбуди...но проблемът е, че ми звучи неестествено, а и не мога да се сетя за нещо друго освен "Желая те..." Иии така, какво шепнете на преятеля си преди/по време на секс, за да го възбудите? Моля ви дайте колкото може повече примериКрада ги!
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
бива ли па на теб да не ти идва нищо друго освен "Желая те..." ....
Дай да ти направим една диплянка с думички и си ги връткай.
Много сте ми странни такива,как не ви идва нищо отвътре...не разбирам...
Много неща му шепна,според зависи на каква фаза съм,понякога не си шепна ,ми направо си му говоряи до викове се стига....
![]()
maDamn
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
кат не знае..да си трае...кво и е толкова мерак
ние ли да ти кажем какво да шепнеш на гаджето си ???!!!
Нещо мръсно , хм ?? Чорапите му , кухнята , хола , тоалетната ?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
"Искам да ти счупя хуя от ебане."
Кажи му каквото ти идва отвътре, ако не ти идва нищо, трай си. Какво искаш да ти напишем сценарий ли?![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
"Все още съм твърде малка и глупава. Не само че не знам какво искам, но дори не знам какво да ти прошепна в ухото и питам по форуми. Зарежи ме, моля те, и не се занимавай с глупости докато все още си млад и е ненужно"
maDamn
Аз може и да сЪм селянин (което не е гарантирано, понеже на профила, както виждаш, пише Пловдив), но мога да се преместя в Париш, примерно. Ти по-умна няма да станешАз много добре знам, че при мЪжете скуЪрт няма, ама мога ли да ти предам иронията на казаното по писмен начин?
![]()
+ това не се засягам, защото има разлика между селянин и простак.
А ти с твоите въпроси много умна ли си мислиш, че изглеждаш?
Сигурна съм, че приятелят ти много ще се кефи да му шепнеш заучени фразички. Ако не ти идва от вътре, ще се срамуваш, а дори и да улучиш и цяла нощ да му шепнеш неща, които принципно биха му харесали, този срам ще провали всичко.
Е, какви са тези глупости? Остава и ние да ти кажем кога да свършваш ли?
Това са си твои емоции. Твои мисли. Ако искаш да му кажеш нещо, кажи му това, което мислиш. На мен 'желая те' не ми е хрумвало по време на секс. Например. Ето всеки има различни мисли, на мен в главата ми в повечето случаи е 'по-бързо' или 'не спирай!', ахаха. Ако нямаш въображение и мръсотията не ти идва отвътре, забрави подобни съвети да ти свършат работа.![]()
Тръгнах да пиша с примери,ама се отказах,че ще вземат и мен да солят![]()
![]()
Като цяло не ме кефи да говоря/ми говорят 'мръсотии', предпочитам действията, но щом искаш, най-яко е да му кажеш 'искм да ме изчукаш', 'ма не с възбуден или оргазмен лигав тон (като по филмите), а сериозно и 'злобно'. ^^
иначе, щом не ти идва от вътре (както на мен), изобщо не го прави, защото наистина звучи неестествено..
4XCOKИ
Хахахахахах! Сега видях к'ва глупост сЪм написал![]()
Е може да си фАна някоя париШанка, знам ли?