- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Фостата на майка България
За псевдопатриотите съм съгласен, моралистите съм по-склонен да приема на фона на тези примитивни хорица. Всеки е решил да се прави на патриот и да покаже колко много мисли за нашето мило отечество, като прави клипчета вкъщи седнал удобно на столчето и гледа тъжно камерата. Обяснява каква велика нация сме били, това-онова, прави мрачни прогнози, притеснява се за бъдещето ни. Хич даже. И на оная работа не му дреме за бъдещето, но все пак трябва да се запълнят тези минути и да се получат лайкове, гледания и споделяния от някои човечета, които ще напишат "Poklon, mnogu i praw, ewala." и неизменно съпътстващите такива "патриотични" публикации "BRAVOOOOO!!!", "POKLON!! (BOW) TOZI CHOVEK ZA MEN E GOSPOD!".
И като си такъв патриот, що се криеш бе? Нали трябва да покажем "събудената" България? И що си хвърляш боклука по улиците. Аман от такива недоразумения, за жалост с лопата да ги ринеш.
Сега за "спиндера":
Аз нито съм против тази страница, нито за. Всеки по един или друг има мнение, но според мен трябва да си го запази за себе си или ще възникнат някакви глупави спорове, всички аргументи от които се крепят на лично мнение. Никой не е умрял за тъпия ми лайк. Плюс това едно или 0 на фона на 70000 е просто смешно.