- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с топките при ерекция.
Здравейте първо.Имам следния проблем топките са си ми добре но когато се превъзбудя на макс (така да го кажа) топките ми се свиват и все едно става една в дясно много гадно.Някои имал ли е подобен проблем?
Много моля не ми се подигравайте.Благодаря предварително![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Добре не е смешно и знам,чe не мога да обясня добре но не е смешно наистина се едно става една топка настрани и е смешно. :С
Брат, боли ли? Има ли проблем докато правиш секс? Ако не - явно е нещо вродено. Ако има болка или не можеш да правиш секс, отиди на лекар.
Няма болка мога да правя секс само дето е кофти.)
Ако това те притеснява визуално, смятам, че трябва да отидеш на лекар, който да ти каже на какво се дЪлжи, дали е вроден козметичен дефект или нещо, което ще ти сЪздава проблем в бЪдеще. Ако е вЪзможна пластична операция или нещо такова, направи си, щом те притеснява. Ако не е - просто живей с това. Все пак ще си 1 вид уникален... Но лично аз, за пЪрви пЪт чувам нещо такова. Пак ти казвам - лекар само...
Мерси ти поне искаш да помогнеш,а не като другите само се смеят и те не знаят защо.![]()