.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Проблем с топките при ерекция.

Здравейте първо.Имам следния проблем топките са си ми добре но когато се превъзбудя на макс (така да го кажа) топките ми се свиват и все едно става една в дясно много гадно.Някои имал ли е подобен проблем?
    Много моля не ми се подигравайте.Благодаря предварително

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Всичко е ОК.
    ...и второ...?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Добре не е смешно и знам,чe не мога да обясня добре но не е смешно наистина се едно става една топка настрани и е смешно. :С

Брат, боли ли? Има ли проблем докато правиш секс? Ако не - явно е нещо вродено. Ако има болка или не можеш да правиш секс, отиди на лекар.

Няма болка мога да правя секс само дето е кофти. )

Ако това те притеснява визуално, смятам, че трябва да отидеш на лекар, който да ти каже на какво се дЪлжи, дали е вроден козметичен дефект или нещо, което ще ти сЪздава проблем в бЪдеще. Ако е вЪзможна пластична операция или нещо такова, направи си, щом те притеснява. Ако не е - просто живей с това. Все пак ще си 1 вид уникален... Но лично аз, за пЪрви пЪт чувам нещо такова. Пак ти казвам - лекар само...

Мерси ти поне искаш да помогнеш,а не като другите само се смеят и те не знаят защо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си