- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък от разстояние
Здравейте!След няколко дена с приятелката ми правим 4 месеца и се чудя какъв подарък да измисля.Тъй като няма да съм в града при нея, трябва да е нещо като снимка или ддз да и го изпратя по скайп или ммс.Нямам никви идеи, ще ви помоля ако имате нещо на ум да го споделите.Благодаря предварително![]()
Направи и "history of your love (video ) " . Вземаш няколко листа и пишеш всички важни моменти от вашата връзка
т.е пример :
Лист 1 : Аз бях едно обикновено момче , като всички останали
Лист 2: Тогава се появи тя и промени всичко
.....
Лист 20 : Обичам те Мило ..
Просто пишеш нещата на лист и ги разлистваш наред , за да стане като история (на клип) , добавяш и някоя хубава любовна песничка и всичко ще е окей , примерно тази http://www.youtube.com/watch?v=jPibEnf3tgM , която е страшно подходяща щом ще си далеч от нея ! Надявам се да съм помогнал ! Успех![]()
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Какви подаръци за 4 месеца връзка бе ?![]()
Разбирам да бяха 6 месеца ама 4 е доста тъпо !
TrollDadLOLCake Идеята ти е много хубава но мноог повече, би била подходяща за по-късен етап на връзката напрамир 1 година ,дори 6 месеца . Ама подобен подарък за 4 месеца връзка когато още се опознават като личности ,и връзката им , не е толкова силна е просто смешно .
За мен идеята за подарък за 4 месеца връзка е тъпа ! Ама ако държиш в нета има много симпатични картички с различни послания ,поразтърси се и открий някоя подходяща за вашата връзка , и я изпрати .
За 4 месеца да си правите подаръци ми се струва рано. Ама иначе идеята с клипчето е много готина.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Според мен идеята му наистина е добра.С приятелката ми се познаваме доста добре за 4 месеца.Сега вие ме разубедихте, защото след време, когато ще има какво повече да напиша за history of my love няма да мога да я направя.Все пак един и същ подарък не мисля, че ще е много подходящ.
През какво може да преминат 2-ма души за 4 месецата те още са на степен опознаване . Тепърва ще имат общи моменти заедно .
4 месеца са си доста време,ако прекарват всеки ден заедно.Айде точно ти не ми говори за 4 месеца колко може да преживеят.Това,че ти се виждаш веднъж на 3 месеца с твоя,не означава че хората не се виждат по-често.
Клип с ваши снимки, като добавиш някакви текстове - твои чувства, моменти, които сте изживели заедно и неща, които искаш никога да не се променят.
С нея всеки ден си говорим, а се виждаме само уикендите, защото тогава съм в същия град
Мене ми е много банално тва с клиповете. Прекалено превзети са ми. Най-вече щото са написани куцо. Ако мислиш, че можеш да го напишеш като хората, окей, все пак е за нея, ама аз бих заложил на нещо друго.
А и по-добра идея от клип е да надробиш историята на парчета и стъпка по стъпка да открива частите й.
Можеш да й пратиш някъв сайт. В него пише някви неща с препратка към клип. В клипа й обясняваш нещо и накрая й обясняваш как да продължи към следващата стъпка. Примерно да свали някъв флашовски файл, където си качил няква проста анимацийка и при цъкане на бутон накрая да те изпрати към друго място. Ще е яко, ако за завършек успееш да й пратиш някво писмо, което да получи с няква дрънкулка бонус.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
хехе страхотна идея е това, но е малко трудно осъществимо.То и аз си мислех за някаква загадка но не знаех каква.Благодаря ще се опитам да го направя.
Аз пък клипчета или снимки не ги броя за кой знае какъв подарък, така че ми се вижда нормално за 4 месеца нещо подобно. Дори ми се вижда адски тъпо след година или повече, някой да ми направи такъв "подарък"(жест).
Даже и да беше подарък за 1 месец, не виждам нищо лошо, щом човека има желание да направи нещо малко, но трогателно към половинката си.
Защо все трябва да се намират хора, които да се опитват да обеснят колко е рано за подобни неща?! Човека така си е преценил, това не е ваша връзка, но и ваша да беше, ако бяхте влюбени щяхте да оцените жеста, а не да мрънката, че е рано за подобни.
Всеки приема нещата по различен начин.Много ви благодаря за идеите и напътствията ще избера една от вашите идеи и ще действам.Просто искам половинката ми да е щастлива![]()