Първоначално написано от
shaunaa
Знам, че съм малка ( на 14 съм) да казвам тези думи, но живота ми е еднообразен - всеки ден ставам, ходя на училище, прибирам се уча. играя на комп., гледам телевизия и лягам да спа. В училище не става нищо интересно всеки ден едно и също, много ми е скучно, защото седя цял ден в стаята, а друга голяма част от класа излизат на вън при компанията им, а аз нямам при кой да изляза. Няма при кой да изляза, защото съм в ново училище и не познавам почти никой друг от моя клас, не мога да се запозная с други, защото съм много срамежлива. От както почна зимата някъде не съм в моята стая, която е някак си отделена от къщата и живея с родителите си в една къща с две стаи и по цял ден съм с тях. Постоянно се заяждат с мен за някакви дребни работи, постоянно се караме и е ужасно. Постоянно успяват да ми скапят настроението. Днес например се прибрах и баща ми ме накара да прибера чиниите от съдомиялната и аз почнах да ги прибирам и той седеше до мен да ме гледа как ги прибирам и ми правеше проблеми, че не били по големина подредени, постоянно ми натякват, че не съм помагала никак вкъщи, а ако искам да помогна на майка ми тя вика, че само съм й пречела, не ми поставят никакви задачи и после ми викат, че нищо не съм правела. Ами да не правя много работи, защото майка ми по цял ден е вкъщи и нищоооо не прави !!!!! Не знам защо но постоянно се сравнявам с най-добрата ми приятелка, която влезе в ново училище също и има много нови приятели, скоро имаше гадже, постоянно някой й публикува нещо на стената, а аз в новото училище нямам толкова близки приятели, никое момче не ме харесва. Мразя се за това, точно това постоянно ми скапва настроението като почна да се сравнявам с нея ;@@@@@@@@ Не знам каква е тая мания, но постоянно ако си направя някоя снимка и я кача във фейсбук и получавам по-малко лайкове от нея и почвам да се изнервям, и си махам снимката, защото смятам че съм грозна. От седмица някъде съм изпаднала в някаква ужасна депресия, днес цял ден ми се ревеше и си нямам никой, с който да споделя проблемите си. Постоянно ако се снимам си викам колко съм грозна сравнение с други момичета, винаги си намирам някакви кусури и се чувствам ужасно. И може би всичко е от този пуст фейсбук. ПИСНА МИ !!!!!! Понякога се чудя как да го изтрия и да се свърши всичко, но просто не мога да го направя ;@@@@ Никога не съм била такава винаги съм била толкова положителна намирах смисъл в живота си, а сега ..... Моля някой да ми помогне с нещо как да мина този период, защото не мога да продължавам повече така. Днес като се прибирах си мислих как се блъскаме с автобуса и всичко се свършва ;хххх