.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Депресирана си защото не получаваш толкова лайкове на снимките колкото приятелката ти !? Мале по - голяма глупост не бях чел скоро
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Фен
    и аз съм така и съм на 20 , но причината не е че не са харесали снимката ми в фейсбук, даже нямам такава простотия .. като пораснеш малко щи дойдат други неща на главата най-вероятно

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Може ли да знам коя зодия си?
    Тъп въпрос, но все пак..

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Знам, че съм малка ( на 14 съм) да казвам тези думи, но живота ми е еднообразен - всеки ден ставам, ходя на училище, прибирам се уча. играя на комп., гледам телевизия и лягам да спа. В училище не става нищо интересно всеки ден едно и също, много ми е скучно, защото седя цял ден в стаята, а друга голяма част от класа излизат на вън при компанията им, а аз нямам при кой да изляза. Няма при кой да изляза, защото съм в ново училище и не познавам почти никой друг от моя клас, не мога да се запозная с други, защото съм много срамежлива. От както почна зимата някъде не съм в моята стая, която е някак си отделена от къщата и живея с родителите си в една къща с две стаи и по цял ден съм с тях. Постоянно се заяждат с мен за някакви дребни работи, постоянно се караме и е ужасно. Постоянно успяват да ми скапят настроението. Днес например се прибрах и баща ми ме накара да прибера чиниите от съдомиялната и аз почнах да ги прибирам и той седеше до мен да ме гледа как ги прибирам и ми правеше проблеми, че не били по големина подредени, постоянно ми натякват, че не съм помагала никак вкъщи, а ако искам да помогна на майка ми тя вика, че само съм й пречела, не ми поставят никакви задачи и после ми викат, че нищо не съм правела. Ами да не правя много работи, защото майка ми по цял ден е вкъщи и нищоооо не прави !!!!! Не знам защо но постоянно се сравнявам с най-добрата ми приятелка, която влезе в ново училище също и има много нови приятели, скоро имаше гадже, постоянно някой й публикува нещо на стената, а аз в новото училище нямам толкова близки приятели, никое момче не ме харесва. Мразя се за това, точно това постоянно ми скапва настроението като почна да се сравнявам с нея ;@@@@@@@@ Не знам каква е тая мания, но постоянно ако си направя някоя снимка и я кача във фейсбук и получавам по-малко лайкове от нея и почвам да се изнервям, и си махам снимката, защото смятам че съм грозна. От седмица някъде съм изпаднала в някаква ужасна депресия, днес цял ден ми се ревеше и си нямам никой, с който да споделя проблемите си. Постоянно ако се снимам си викам колко съм грозна сравнение с други момичета, винаги си намирам някакви кусури и се чувствам ужасно. И може би всичко е от този пуст фейсбук. ПИСНА МИ !!!!!! Понякога се чудя как да го изтрия и да се свърши всичко, но просто не мога да го направя ;@@@@ Никога не съм била такава винаги съм била толкова положителна намирах смисъл в живота си, а сега ..... Моля някой да ми помогне с нещо как да мина този период, защото не мога да продължавам повече така. Днес като се прибирах си мислих как се блъскаме с автобуса и всичко се свършва ;хххх
    Ти кво очакваше? На 14 да имаш 9 милиярда в спестовната на тати и да те влачи където ти скимне ли ? Или свиквай или си тегли ножа, че аман от такива като тебе !
    |DC -Wild#Cat!!♥

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ок, я ми обясни нещо. Ако се самоубиеш, това как ще промени живота ти? Спри да хленчиш и да се държиш като дете. Намери си някакво занимание. Заеби хейтърите и разните палячовци във фейсбука, както и извън него. Започни да тренираш нещо или пък седни и прочети някоя книга. Заклевам се, книгите не ядат хора.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ще мине този период. Не си опитала още нищо от живота за да искаш да си ходиш

ПО-добре вземи спри да мислиш за това дали има смисъл, или няма. Депресията води до нещастие, а ти реално няма за какво да си нещастна в случая

Мислиш, че не си хубава?
    Ако не харесваш косата си, подстрижи я, боядисай я.
    Експериментирай с грим, с дрехи.
    Намери си ново занимание. Зариби се по някой филм или банда/изпълнител. прочети още книги. Намери си някой с общи интереси.

Повече от фен Аватара на Hidayet
    От това, което си написала забелязвам, че търсиш проблема във всички останали освен в теб. Осъзнай се.. на 14 си. Ясно е, че много малко хора на тази възраст мислят по-зряло и ти 100 % не си от тях. Помисли си по-хубав живот ли имат децата в сиропиталищата, на улицата, с увреждания?! Стегни се. Не може всички момчета да те харесват, не може всички да са ти приятели и да те приемат като много яка и забавна, а и ако постоянно се оплакваш и се държиш толкова отчаяно нормално е да странят от теб. А и какво толкова се сравняваш с приятелката си - то хората за това сме създадени различни. По-добре промени някои неща. Относно до проблемите с родителите ти гарантирам ти, че понякога те се заяждат за глупости, но често проблемът е и в теб. Ако това толкова ти пречи ще издържиш 3-4 години, докато направиш 18.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Я стига глупости! Ти си едва на 14.
    И аз преминах през такъв период, през който осъзнах съществуването си и това, че един ден ще умра, страхувах се, стоях затворена и вкъщи, не говорех с никого за проблемите си. Но след време ми писна да живея в страх от бъдещето, поговорих с мама, която ми даде най-ценните съвети, който някой ми е давал, поговорих с приятелите си, всеки ми даде негов тип съвет от сорта на "Кво те е*е, нали всички ще умрат", "Нали затова живота има край, за да го ценим още повече".

Та мисълта ми е, излез навън, дори да няма с кого. Намери си някакво хоби. Пей, пиши, танцувай, рисувай, снимай, чети, прави задни салта... Само и само да си запълваш времето.

Живота е кратък! Няма смисъл да го пропиляваш с кофти мисли и да си мислиш начини да се самоубиеш. Това е най-ценното нещо, което имаме, замисли се... Каква ще е ползата, ако се самоубиеш? След 4 години завършваш, като ти е писнало толкова от вашите, хващаш си багажа и се изнасяш. Оттам нататък ще си намериш работа, апартамент, няма да останеш на улицата.

И каква е тази простотия да се сравняваш с най-добрата си приятелка?! Защо искаш да си като другите, да имаш 4567 харесвания на снимките? Не е ли по-хубаво да си оригинален, да си имаш отличителни белези, вместо хората да те знаят като "момичето с многото лайкове" и да не те познават наистина, да знаят само това, което си във Фейсбук?

Стегни се. Целия ти живот е пред теб. Няма смисъл да го пропиляваш с такива идиотски мисли, докато можеш в момента да си някъде навън и да се забавляваш така, все едно ти е последния ден на тая земя.
    Последно редактирано от Djenka : 05-11-2013 на 14:09

proki
    Guest
    Мацка, виж сега.. аз съм на твоята възраст (14).. изпадал съм в такива моменти, но просто... прибираш се, сядаш да учиш и вместо да седнеш на компютъра, вземи си телефона, обади се на някой стар твой познат/приятел и излезте да се видите за 2-3 часа.. ще видиш, че моментите с този човек ше ти липсват и вие ще продължите да излизате... ще си направите компанийка като викате още и още и още хора..! Плюс т'ва и аз като се гледам на снимките които си направя си мисля, че изглеждам МЕГА ОТЧАЙВАЩО ГРОЗЕН, но доста момичета ми казват, че съм сладур.. имал съм връзка 7 месеца и съм се заигравал с едно от най-красивите момичета в града (98 набор).. Живота е пред теб.. той е игра, играй я!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Периода ми на депресия мина, благоддаря ви
    Вярвай в мечтите си !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си