- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мъже, какво чувствате?
Здравейте, пиша от профила на най-добрата си приятелка. От известно време ми се върти един въпрос: Какво чувствате вие мъжете когато приятелката ви получи оргазъм ( 1-клиторен/2-вагинален),докато сте проникнали в нея? Ако има момичета/жени, на които им е споделяно какво чувстват приятелите им, моля споделете.Ако има такава тема се извинявам.
Абсолютно винаги ме питат дали съм свършила, което ме навежда на мисълта, че не усещат нещо особено. А би трябвало...
На мен ми е казвал ,че при вагинален е усещал стягания и отпускания ... при клиторен май не...
Нека и някой мъж се изкаже.
maDamn
Контракции и нокти по гърба.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ми усеща се по езика на тялото, изражение, движения на жената и тн. Иначе в самата вагина нищо особено
само дето аз много не ги усещам,ама на тренировка като си съблека тениска и почват ебавките хахаха
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Контракции*** във влагалището ,слънце. Конвулсиите са друго, не са изключени при оргазъм,ама става въпрос за контракции вътре във влагалището.
maDamn
Хмм може и аз да бъркам
А не може ли контракции и конвулсии?!защото сме нагли и лакоми
![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ако можеш да и го причиниш , що да не може![]()
maDamn
Мога аз мога
Но някои моми не могат![]()
![]()
Dr. Gregory House
Различно е за всяка дама, поза и т.н... Някой наистина пулсират както прочетох по нагоре, някои дерат,хапят... Винаги е различно, може и въобще да не се разбере...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не знам... :С
"Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!
Мишинка
BrainDamage