Здравейте От известно време съм забелязала едно момче от класа ми да ме наблюдава.Познаваме се от както се преместих в неговия клас-година и нещо, но не сме разговаряли по задълбочено. Имало е моменти, в които сме били близо един до друг, но никога до сега не ме е заговарял, като дърво е, и въпреки това ме наблюдава нон стоп. От начало ме дразнеше, но с времето започнах да се старая да задържа това внимание и в мен се зароди манията да му се харесам, мисля, че се влюбих, но не мога просто да отида при него и да му кажа "как е, какво правиш". Усещам напрежение, в себе си главно. Не мога да си обясня какво се върти в главата му.. на 8-ми март когато влязох в класната стая, като ме видя, след мен вляза най-добрия му приятел, отиде при него и му каза "хайде честити й" (в стаята освен мен имаше само две момичета,за които дълбоко се съмнявам да се отнася) след което ми се замъгли ума и не успях да чуя отговора, но не ми честити, а и този негов приятел е започнал да ме гледа постоянно, винаги, когато се обърна да проверя дали "моя човек" ме наблюдава виждам приятеля му да ме гледа. Въпрос: Какво за бога се случва? Изпитва ли нещо към мен, или се заблуждавам. Какво да предприема за да се задълбочат нещата, защото ако чакам на него, нищо няма да стане.