.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Притеснена

Последната ми менструация беше на 25.02. На 08.03 имах рисков полов акт и понеже беше в плодовити дни пих Ескапел. На 16 ми дойде за около 2,3 дни, нормално течение, но по - кратко от обичайната менструация. Сега по принцип трябва да ми дойде отново на 25то число, но сякаш симптомите липсват. Имам ли причини за притеснение?

Мега фен Аватара на tori
    Не мисля, че трябва да се притесняваш относно забременяване, но е напълно възможно да ти подрани/закъснее.

Нормално си е да закъснява и не винаги симптомите да са еднакви. На мен лично единия месец ме боли корема, другия не. Ако си толкова притеснена, направи си едно тестче

Благодаря ви за мненията, дано всичко да е наред.

Ескапела има какви ли не странични действия, това си е хапче което ти разбърква хормоните до безобразие и е съвсем нормално да ти закъснее или подрани.

Искам да попитам това, че ми дойде за 2,3 дена след като го пих означава ли, че не съм бременна? Или няма никакво значение..

Тест, за да си сигурна.

От Ескапела може да ти се разбърка цикъла.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Плодовити дни?
    Ти да не си крава за разплод?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Оф много мразя да се правите на интересни, Да плодовити дни.
    http://www.detski-sviat.com/index.ph...t/view/82/105/ Ето за да се информираш.

Повече от фен Аватара на SummerWave
    Ебати,такива теми ги пускате средно по 3-4 на ден..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си