.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Първи път.

Първи път.

Здравейте, днес с моя приятел решихме да опитаме за 1ви път, искам да попитам, нали, ако не е получил оргазъм не може да изпуска сперма? Смисъл щото той проникна само веднъж и после го спрях, но малко се притеснявам. Чела съм всичко за тази тема, но все пак не мога да съм 100% сигурна.
    Life sucks

Мега фен Аватара на tori
    *лице палма* Бременна си, почвай да мислиш име и да купуваш дрешки. Много сте ми забавни такива. Откъде да я изпуска тая сперма, да не би да е някъф реактор във Фукушима та да изпуска радиация?!

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Той кат праи секс и кат се поти и излиза сперма, не знаеш ли.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Много добре, че е проникнал само веднъж. Отложете следващият път, докато и двамата не се образовате малко на тази тема.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Айде, образовайте се малко, преди да правите секс, деца. Писна ми като влезна вечер в този раздел да гледам по 2-3 такива теми. На 15 години + това, че няма грам сексуална култура, тръгнала секс да прави… Смях и половина.

„да изпуска сперма“ — по-смешен израз от този скоро време не бях срещал. Това да не е пАра, че да се изпуска…
    Последно редактирано от lamer4e7o : 03-22-2013 на 20:20 Причина: нЕма такава

Айде, айде, защото нали вие сте били точно образовани какво се прави и как става и сте били подготвени, даже обучавани цял живот и не сте били никак притеснени, даже е изглеждало прекалено изкуствено... И какво, като се притеснява, и на дванадесет да е, вас не ви грее! Момичето се уплашило от болката сигурно и стреса е надвил логиката! Леле ма сте злобни...
    Бтв, ако е свършил не бихте ли разбрали и двамата? Наистина, щом си тръгнала да правиш секс би трябвало да го знаеш, но хората не са прави да те нападат

Благодаря ти за подкрепата! Аз наистина го знам, но просто бях 98% сигурна и просто реших да попитам. Той каза, че е бил далеч от оргазъм, значи не мисля, че има проблем.
    Life sucks

Мега фен Аватара на Rabalka
    Един път, даже и предеякулационна течност не може да отдели.Спокс.

Благодаря , успокоихте ме!
    Life sucks

Цитирай Първоначално написано от Renesme Cullen Виж мнението
    Айде, айде, защото нали вие сте били точно образовани какво се прави и как става и сте били подготвени, даже обучавани цял живот и не сте били никак притеснени
    Да. Най-малкото, което некое момиче може да направи преди да си развява клитора наляво и надясно. Нали уж за момичетата е мноо важен първия секс, кво им пречи да прочетат 2 реда у нета.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    *лице палма* Бременна си, почвай да мислиш име и да купуваш дрешки. Много сте ми забавни такива. Откъде да я изпуска тая сперма, да не би да е някъф реактор във Фукушима та да изпуска радиация?!
    "лице ПАЛМА" и за твоя коментар,миличка.
    Palm означава и длан,ако не знаеш .

Към авторката - нищо ти няма, като имашмераци пак да правите нещо, прочети за овулация, месечен цикъл , какво е това предеякулационна течност и тн.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението

Към авторката - нищо ти няма, като имашмераци пак да правите нещо, прочети за овулация, месечен цикъл , какво е това предеякулационна течност и тн.
    "гъзо БРЪК" за твоя коментар, понеже "фейс ПАЛМА" е too mainstream

Град
    Beyond reality
    не си у ред нещо.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    "гъзо БРЪК" за твоя коментар, понеже "фейс ПАЛМА" е too mainstream

тази тема ще ме умори

тук хората "изпускат сперма" и си "гъзо БРЪКат"
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Айде, айде, защото нали вие сте били точно образовани какво се прави и как става и сте били подготвени, даже обучавани цял живот и не сте били никак притеснени, даже е изглеждало прекалено изкуствено... И какво, като се притеснява, и на дванадесет да е, вас не ви грее! Момичето се уплашило от болката сигурно и стреса е надвил логиката! Леле ма сте злобни...
    Бтв, ако е свършил не бихте ли разбрали и двамата? Наистина, щом си тръгнала да правиш секс би трябвало да го знаеш, но хората не са прави да те нападат
    Логично е преди да започнеш полов живот да се образоваш, за да не се излагаш, да не пиеш хапчета и да не се панираш. За тази цел си има родители, които трябва да ти обяснят, има училище, има интернет, където е пълно с информация. Дори си има ужасно полезна тема тук. http://www.teenproblem.net/forum/sho...култура .
    ^^^
    Бургас <3

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    КакЪв човек си ти! Само веднЪж си му дала да ти го вкара!!! Не те е срам! Горкото момче! Ти сЪрце нямаш ли?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    КакЪв човек си ти! Само веднЪж си му дала да ти го вкара!!! Не те е срам! Горкото момче! Ти сЪрце нямаш ли?
    +1
    То тва рамене няма, влезе ли веднъж главата, влиза целия
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bluerose98 Виж мнението
    Смисъл щото той проникна само веднъж и после го спрях
    Ти садитска ли си, не мога да разбера...

Много ми е странно като прочета такава тема, в която се обяснява "той ми го вкара само веднъж/няколко пъти".
    Каква му е идеята на това?!

Иначе, като сте необразовани, не правете секс.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението

:д Хубаво, че някои хора разбират от лигавщина.

Град
    Beyond reality
    Е пиши ,че вкарваш ирония, не я вдявам през нета...поне ми е трудно
    maDamn

Banned Мега фен
    точно с правото си са .... никой не е казал,че като е почнал да прави секс е знаел кама сутра наизуст и е бил с 2 висшета по темата ... говорим за елементарни познания - елементарни.. като и гледам годините - би трябвало да е 8ми клас.. в момента точно това учи,може ли пък по такъв начин дори да се изразява .... айде моля ти се .. вярно,че не може да знае всичко ама може да отдели по 2 часа 2-3 дни и да прочете поне най важните неща ..

Град
    Beyond reality

Нали ще им избяга ебането.
    maDamn

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    К'ви палми бе?
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Бременна си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си