.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на machoka
    Всяко следващо поколение 'съзрява' по от рано .. или по-точно нещата започват да се случват по-рано. Много информация, много са самонадеяни и т.н. Не е въпросът до първо или второ дете.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Абе водил съм, официално съм представял само една, като цяло много не обичам.
    За сметка на това родителите на момичетата ме ОБОЖАВАТ! :Д
    Мда, и мен доста ме харесват.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    И винаги вторите деца са по-разпасани.
    ФАКТ. Вината е на родителите, защото ги щадят и им угаждат повече.

Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Всяко следващо поколение 'съзрява' по от рано .. или по-точно нещата започват да се случват по-рано. Много информация, много са самонадеяни и т.н. Не е въпросът до първо или второ дете.
    Така е, но точно въпросната самонадеяност е проблема. Мислят си, че са готови/узрели за неща, за които всъщност не са, правят мазалото, а после друг трябва да вади кестените от огъня. Нека грешат, нормално е, но да си поемат отговорността.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на machoka
    И преди беше така, младите винаги грешат и това е хубаво, за да могат да се поучават. Сега обаче тва е изродено и става на много по-невинна възраст, в много по-големи размери. Но е нещо 'нормално'.

В крайна сметка семейната среда, но и приятелската такава са определящи.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Точно това имах предвид, че се е изродило. Прави ми впечатление и друго - масово младите са много по-несамостоятелни, отколкото бяха/са били преди. Парадоксът "не можем да се справяме сами, но искаме да грабим с пълни шепи от (удоволствията на) живота" е почти масово явление. Не ги съдя, всички сме правили и ще правим глупости, а всяко поколение си мисли, че е по-отговорно, перспективно и праведно от предишното. Все пак се надявам физическата им акселерация да бъде придружена и от умствена такава.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си