Здравейте! Преди повече от 10 месеца се влюбих в едно момче.. Нещата между нас се получиха и тръгнахме 3 месеца след запознаването ни.. Бяхме заедно за по - малко от 2 седмици.. Един месец по-късно решихме да си дадем втори шанс.. Събрахме се.. Този път за 2 месеца.. Първите няколко седмици всичко изглеждаше наред.. Виждахме се почти всеки ден, обръщахме си достатъчно внимание един на друг.. Но имаше много хора, които се месеха във връзката ни, а и той ме лъжеше и ме използваше, защото ми искаше много често пари.. Един ден на мен ми писна и му казах, че това трябва да е края.. Скарахме се и не си говорехме доста дълго време.. Той смени доста момичета.. Ноо преди 2 седмици поиска да се съберем.. Каза, че през цялото време, в което сме били разделени ме е харесвал, но го е било срам да си признае и не е знаел как ще го приема аз.. Чудех се много дали да му приема отново и реших да му дам последен шанс.. Помолих го да запазим връзката си в тайна поне 1вата седмица.. Той изпълни желанието ми.. Променен е.. В часовете има дисциплина.. От 2ки скочи на 4ворки.. Не ми иска пари.. Дори ми предлага да ме черпи.. Не сме карали нито веднъж.. Вече не е същото ревниво хлапе.. Не се сърди за свои си измишльотини.. Но проблема е там, че липсват прегръдките, целувките, държането за ръце и т.н. .. Да, прегръщане се за здрасти и се целуваме за чао.. Но нищо повече.. Докато втория път, винаги идваше и ме целуваше спонтанно.. ( той ми е дори първата целувка с език ) .. А сега само, когато вече ще се прибира ме целува набързо и тръгва.. Вече доста хора разбраха и не е тайна да правим всичко пред всички.. Някой приятелки твърдят, че той има истински чувства и го е срам да ми се вре и т.н. А мен ме е срам да го целуна ей така и примерно да му пусна език пред всички или пък да му се натискам.. не знам как ще го приеме, а и рядко оставаме сами..Какво да правя? Така, че да си обръщаме достатъчно внимание, като гаджета.. П.С. : имаме 1 година разлика. Благодаря на всички, предварително.