.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand

Проблем след наргиле

Наскоро се събрахме няколко човека вкъщи да пушим наргиле, ама един от момчетата, които бяха тук рязко някак си дръпна маркуча и то се събори на земята. Повърхността беше паркет и не вярвах нещо да се изгори ама след като почистихме, останаха черни петна от изгоряло на паркета. И така после майка ми като ги видя, ги издялках с нож (колко тъпо) и след това действах с шкурка и майка ми предложи след това с безцветен лак за дърво да пробвам да го оцветя, за да се заличи, докато не го е видял и боса.. Та сега видях , че има и на други места и са някви гадни петна от изгоряло.. Та да ви питам за някакви идеи... Тва с издялкването беше тъпо, но бива ли като идея ако тръкна с шкурка и след това наистина с някакъв лак за дърво ... А и откъде да се сдобия с тях.. Също така ако имате други идеи.. Спешно е и благодаря предварително.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Град
    DirtyLand
    Аре бе, никой ли няма няква идея? Поне откъде мога да взема тоя безцветен лак за дърво и няква слаба шкурка да си пробвам сам, това някой знае ли? Смисъл какви магазини.. Спешно е

Всеки магазин за строителни стоки в които можеш да намериш и най-обикновенна боя. Ако има бия има и лак и шкурка, че и нов паркет.

Град
    DirtyLand
    Трябва ми някъв "безцветен" лак, който е точно за такива повърхности... Да не си личи по-светлото на паркета, което е изжулено с шкурката.

Именно, строителни потреби.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си