- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче с момиче...
^^ целта не е някой да е по-щастлив,искам и двете страни да са удовлерворени
Дай време на вашите да свикнат с това.Не всеки родител е предразположен към това.Те те обичат,рано или късно ще те разберат.Колкото до нея,трудно ще ви е ,но ако се справите с това,връзката ви ще стане по-силна.Успех
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Mission imposible! Не може... Не знам дали си БИ или лесбийка, но за вашите си извратена. От друга страна, те искат внуци, искат да могат да се похвалят пред сЪседите колко як приятел си е хванала щерка им... Нали се сещаш, че в момента са като ударени с парцал...
Преди време се бях скарал с майка ми и тя точно така ми каза - "Това е моят дом, аз плащам сметките (което не беше вярно), аз казвам какво ще става!!" Така ли? Ами хайде чао тогава! И се изнесох!Вече сме в добри отношения, но аз сЪм самостоятелен и не заменям тази си свобода за нищо! Дори сЪм в друг град... Така че, ако ваще много знаят - прати им поздрави от мен, докато се изнасяш
![]()
Успех с мацката! Според мен наистина няма значение под каква форма намираш щастието си, стига да си осЪзнал, че си щастлив и да цениш всеки миг заедно!