- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Закъснява ми!
Здравейте,
Преди няколко дни правихме секс с моя приятел, но не използвахме презервативи! Той свърши отвън, но не ми е разкъсана химената, защото все още ме е страх да ме "отвори" напълно! Та въпроса ми е възможно ли е да съм бременна! Закъснява ми от 4 дни! Благодаря ви!
Не си, спокойно.![]()
А възможно ли е без разкъсана химена да се забременее?
Да.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вчера ходих на преглед в болницата, защото напоследък ме болеше корем. Там ми взеха урина за изследване, а след това лекарката ми каза, че нямам някакви усложнения. Та ако бях бременна дали щеше да се отрази на изследванията?
Плащала ли си за уринен тест за бременност?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не, но ме гледа на видеозон!
Преди колко време е тва "няколко дни" че говорите за тестове че чак па и видеозон... И как така те е "отворил" наполовина ?
6 дена, ами не го е вкарвал целия, а само главичката.
Тряя да минат 2 седмици за да излезе в урината и няколко месеца за видеозона..
Няма ли някакъв начин по - рано да разбера дали е станал гаф?
Добре бе, нали е свършил отвън? Нещо не разбирам какъв гаф е станал
Първо - защо химената?!
Второ - как сте правили секс, той е свършил, а всъщност не сте? Как става тоя номер..
имам няколко въпроса
как така хем сте правили секс,хем не си отворена ?
ако е само главичката - как се прави секс така бе хора ?
не е ли малко много рано за видеозон ?
Ами имам в предвид, че не го е вкарал целия и не е разкъсал химената! Ами лесно се прави секс така! Не знам колко рано може да е за видеозон!
Няма начин да си бременна, но ако се съмняваш отиди до близката аптека има по евтини, но ефикасни тестове за бременност![]()
Притесняваме факта, че в предеякулационната течност има малка част сперматозоиди. Иначе много ви благодаря за коментарите!
Ами ако беше не би ли трябвало да има кръв?