- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Косми от котка!!! :(
Вече наистина започвам да се изнервям!! Всичките ми дрехи са в косми заради долната гадина! Моля ви, кажете ми как да ги махам, защото имам чувството, че са навсякъде. Чисто прани дрехи и пак целите в косми!!!! Мразя гиииииии!![]()
Последно редактирано от O__O : 03-23-2013 на 12:29
С четка.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Каква четка по-точно? Защото съм пробвала с една и няма никакъв ефект.
Котката ти в гардероба ли влиза ? Аз имам котка от 15 години,и никога до сега не се е случвало дрехите ми да са в косми....Иначе пробвай с тиксо ( въпреки че се хаби много и не е вариант ) или с мокра четка за зъби примерно,не знам..не съм пробвала.
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Имал съм котка преди.. наскоро преди 3-4 месеца пак ии нямах оплакване от нея. Никакви косми,бели.. а каква е котката ти? да не е персийска?
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Те са 2. Едната е ангорка с много дълга и гъста козина и почти не пуска косми, а другата е улична и от където мине остават топки козина, на всичкото отгоре е и страшно тъпа! ;d
Има едни кръгли четки, които са с лепкаща повърхност. Като няма място за нови косми, обелващ слоя лепкащо и отдолу има новичък.
Точно срещу гадните косми от котки са измислени (предполагам :д).
Мокра ръка, прахосмукачка? Тези лепкавите ролки/четки.
Как говориш за животинката...
Тия лепкащите са ефикасни.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ако пускаш котката да вършее на воля из апартамента това с космите е неизбежно.
Има едни като ролки с лепка..те помагат.Ама ако котката и е с дълъг косъм я сресвай,за да пада излишната козина.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Котките ти виновни, защото ти не можеш да си пазиш дрехите...
С мокра ръка се чисти перфектно. Само малко търпение трябва.
И спря да се върти за миг земята..
Кат ти пречи котката - изхвърляш, или пък в тенджерата!