- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сурово Месо???
Здравейте, няма да задълбавам много. Въпросът ми е - може ли да ми стане нещо ако ям СУРОВО месо от магазин? Напълно съм сериозен! (С един приятел сме се хванали на бас) И имам предвид, купено от магазин да кажем... БИЛА например, без никаква обработка преди това? Знам за САЛМОНЕЛА-та ,но не се ли проверява месото преди да бъде пуснато по магазините? Благодаря Ви предварително.
P.S : Не можах да намеря друга такава тема.....
Много ясно.
ОоОоо колко си проС, ако го направиш.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Уж месото е проверено, ама 100% никога няма, нали знаеш. На Билла месото е некачествено и понякога го продават старо, не си купувай от там.
Може да те хване разстройство... това е най-малкото.
Дано наистина е за много пари.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
АМИ ТЕНИИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ УЖАСИИ,ОТ КОИТО МОЖЕ ДА СИ ЗАМИНЕШ.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да, спирална трихина.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Интересно как ще го сдъвчиш. Да се отровиш от месо е най-опасно.
Купи си сьомга и я изяж нея сурова.Пак е месо,въпреки , че е от риба,в сушито се яде сурова.
Яж го бе няма да ти стане нищо , ако влиза в баса може да си го овкусиш малко и няма да е толкова гадно .
п.с рофл @ работничката защитаваща работодателя
Рофл, не рофл, знам как го съхраняват месото, знам и че се смъква от регал, ако изтича на следващия ден даже. Плюс това аз също си купувам месо от Билла. И от други хора знам, че от там най-много им харесва.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Колко месо ще ядеш ? Ако се говори за някакви грамажи или някаква хапка, давай, ама ако мислиш да изядеш килограм два ще ти е малко трудно![]()
Няма значение колко било качествено месото в Била или пък как било съхранявано. Където и да е, месото си е месо и само факта, че е стояло някъде даден период от време го прави опасно за консумация в сурово състояние,поради простата причина,че по него се развъждат бактерии, които ако не са унищожени(чрез опичане например) могат да доведат до развиване на тения и други много по-опасни. Не казвам, че е задължително,но има опасност. Така че,айде стига сте спорили къде какво било месото,защото в случая това няма никакво значение.