Ъпдейтнах го, не го правя за първи път ... обаче сега имам проблем. Като го включа и след въвеждането на пина ми иска и някакъв пин за отключване на сим мрежата. Никаква идея какво е това А така не мога да набирам, нито да ме набират... а телефона ми е в постоянна употреба и няма как да карам без него. Някой да помага, какво точно трябва да направя.
Вероятно не става дума за обикновения пин на SIM картата нали? Ако разбирам правилно телефонът е заключен към конкретен мобилен оператор. Виж тези 2 линка:
15 долара не е толкова скъпо. Правил съм го за Galaxy Mini и става за секунди. Не препоръчвам хакерски трикове за отключване защото може да се блокира телефона.
Ако ползваш карта към оператора, който ти го е продал, отиди в офиса да ти го оправят.
Въпреки че не знам кой им дава правото да ти заключват телефона, при положение че ти си го плащаш..
Мне, не става дума за това... поне така мисля. Телефона ми е подарък и е купен от Англия. Ползвала съм го и с други карти, пък и съм го ъпдейтвала вече. За първи път ми прави такъв проблем.
Ето я картинката за заключен към мрежа телефон. Това излизаше на телефона на приятелката ми преди да го разкодирам при опит да сложа Globul карта. Нейният е купен от Германия и беше заключен към О2.