- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой сериал ви липсва?
Отмъщението с Габи Спаник
Сестри - американски сериал, който даваха по bTV
Липсват ми и детските по bTV от FoxKids:
Тинейджъри от Бевърли Хилс
Семейство Защо Защо
Masked Rider
И по Нова ми липсват старите сезони на Покемон.
The Secret Circle <333
"Моя сладка Валентина" и "Приятелки и съпернички" и аз ги гледах и са ми едни от любимите. Също и ''Шеметната Анастасия'', имаше един друг, даваха го към 2000 година май или 2001 нз точно, но беше много интересен "Сънсет бийч" се казва, обаче няма много инфо в интернет за него. И още един филм, който много много ми липсва - "Отчаяни съпруги". Беше уникален...))
Липсват ми всички латиносериали в периода 1995-2003 някъде.. "Есмералда", "Наричат я Мари Амор", "Черната перла" и още много, много други.
Но този, който най-много ми липсва ще е винаги "Вдовицата в бяло". Дано го излъчат, както повториха "Касандра". Ще съм безкрайно щастлива. Освалдо Риос и до днес си остава моя любим актьор!
The Dresden Files![]()
Имаше един..."Страсти" май се казваше, даваха го преди повече от 10 години.
Awake
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Приятели и Ало Ало, но
Приятели си го свалих и започнах да го гледам, за Ало Ало, ако остане време лятото, бих го изгледал с удоволствие, търкалял съм се по пода от смях на това старо, но много добро сериалче!![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Липсват ми Тиджей Хукер, Макгайвър. Много хубави сериали бяха но за жалост ги спряха.![]()
Преди като бях малък гледах един сериал ''Медикоптер 911'' , беше ми доста интересен
Липсват ми детсктите , Том и Джери, Декстър, Road Runner ....
Спешно отделение , Бягство от затвора ... По бтв комеди имаше един , Мойто луди ( или майче щури) съседи.![]()
Ало Ало, Внимавай какво говориш (беше много забавно сериалче), Клиника на 3-ия етаж, Тя и Той.
Ренегат ... супер сериал беше ... бих го гледал пак![]()
Пепел от рози.
АХАХАХАХХХХА
Женени с деца, разбира се. Това беше един уникален сериал, не вярвам да се появи втори подобен.