- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой сериал ви липсва?
Шеметната Анастасия , Моя сладка Валентина , Приятелки и съпернички
Сребърните Ангели-даваха го през 2005 и все още си гледам откъси от сериала из интернет
Лицето на Другата-беше изключителен сериал иначе други не мога да се сетя..аааа и Земя на страстта беше хубав,липсват ми много..
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Женени с деца-любимият ми.Гледала съм всички епизоди и пак като го гледам се пръскам да се смея.На второ място е Малкълм-уникално сериалче.И също така ми липсва Чарли в Двама мъже и половина.Сега с Аштън не ми харесва.
![]()
hana yori dango , японски сериал и не се е излъчвал в бг , но е невероятен , но има само 2 сезона и не мисля , че някога ще го забравя , смея да твърдя , че ме надъха дори да извърша неща , от които се боях досега и ме промени доста като личност![]()
Сексът и града.
Отчаяни съпруги.
The Secret Circle - за съжаление го спряха,а имаше почитатели.
Сигурно има още много, но не си спомням.![]()
H2o![]()
Аре, малко любителите на SCI-FI ..
Липсват ми
Doctor Who
BattleStar Galactica
Andromeda
но от SCI-FI поредиците най-много ми липсва Stargate ♥, който е абсолютния лидер в този жанр..
Оригиналният филм с Кърт Ръсел е Супер як..
След това идват 10-те сезона на Stargate = SG-1, с началото на 8-мия сезон, започва и втори сериал Stargate-Atlantis = SG-A, той пък e 5 сезона и действието се преплита с първия сериал (SG-1), което прави всичко още по интересно за гледане..
След края на SG-1 излизат 2 Невероятни филма ♥ Stargate: The Ark of Truth и Stargate: Continuum
А След завършека на SG-A излезе Stargate Universe ♥♥♥♥♥♥♥ (SGU), който беше наистина невероятен и толкова не съм се радвал на SCI-FI никога преди, за жалост компанията която го прави банкрутира и го спряха след края на 2-ри сезон, а са били запланувани 10 сезона..![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-02-2013 на 08:07
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Листопад! :33
ФИКРЕТ, АКО ЧЕТЕШ ТОВА, ДА ЗНАЕШ, ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ! <3
чок гюзел?
Legend of The Seeker, The Borgias.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Трима братя,три сестри,Ало,ало,СМС,Доктор Хаус, Самотно дърво на хълма
House M.D. беше уникален сериал.А също и The Secret Circle, имаше само един сезон.
House M.D. беше уникален сериал.А също и The Secret Circle, имаше само един сезон.
П.С.: Забравих Игра на тронове, гръмотевица ме ударила!
Приятели, Хаус... най-много те.