- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете! ;(
Пречка е!
Аз на моите приятелки не мога да погледна дори бившите гаджета като нещо повече от приятел, просто ми е странно.. Не знам извратена ли съм, какво...
Авторке, едно и също повтаряш, искаш определен отговор, който е в главата ти и който не получаваш...
Не можеш да знаеш какви са мислите на момчето и какво го притеснява..
Стига се къхари.. и без това трудно ще бъдете повече от месец заедно...
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Но защо да не сме повече от месец заедно?Какво е основанието...Просто много се ядосвам и не искам да си давам напразни надежди...Един приятел момче ми каза,че момчетата са различни...те никога няма да се скарат за едно момиче и за това от групичката им пробват се и който изпревари и спечели момичето и въобще не се карат..този ме е харесвал пропуснал си е шанса сега продължава напред с друго момиче и съответно на вторият се отдава възможност и защо да не се пробва като неговият приятел вече ме е забравил и е продължил...ти също не си се влюбила в някой бивш приятел на приятелката ти не си го взела за гадже...приятелката ти отдавна го е забравила и е продължила с друго момче..много зависи от това обаче дали първият ме е забравил АКО не значи ще бъде пречка известно време но все някога ще ме забрави и ще спре да е пречка...благодаря ти все пак![]()
marin4itu ти бъркаш и май си си наумила твойто...твоят случаи с бившите на приятелките ти е съвсем друг...приятелките ти все пак са били с дадените момчета,а този първият не е бил с мен и не е имало абсолютно нищо м/у нас даже един път сме си говорили с него...това е съвсем друго нещо
А що не вземе да поговориш с тях, за да си дадеш сама отговор на въпроса ??? Няма ли да е по-лесно ??
Дори и така да е.. тя да го е харесвала, аз пак не съм си позволявала..
Да права си, момчетата са различни, но коя си ти, че да се бъркаш в тяхното приятелство?
Едва ли ще сте повече от месец заедно го казах хипотетично, не приемай думите ми буквално.. Нали не смяяташ, че ще се омъжиш за него и ще имате деца и ще живеете в спретната къщурка.. все пак на 15 си.. Случаите на такава любов са малко...
Имам чувството, че за това мислиш всяка минута, остави нещата просто да се случват.. със срам до никъде няма да стигнеш..
Е от какво те е срам ??? Иначе не те е срам да тръгнеш с него, пък те е срам да зададеш един два максимум въпроса ? По-добре питай този там вторият, който си си харесала и с него обсъдете нещатасъс срам няма да стане работата
Спрете се !! Тя може да очаква друг отговор от нас, но какво да направим така, може би сама се опитва да се успокои. Но мила пробвай пък виж какво ще излезе, никой не е казал че вие ще сте заедно ,но никой не го отрича .От опит глава не болиВсички обстоятелства ще си покажат.
Аз никога не съм се бъркала в тяхното приятелствопросто го харесвам и ме е страх онзи да не е пречка,да права си често мисля за това,но вече ще оставя нещата сами да се подредят ... всичко с времето си...ти може би си различна моята приятелка би го направила,както и аз питала съм и други хора
Много ти благодаря ребека :* да трябва да опитам или да оставя нещата сами да се развият...но не издържам той да ме гледа по този начин аз също ... и при мисълта,че онзи е пречка ии :@
Ама то харесването не е само погледи... Теб те е срам 2 приказки да си кажеш с него...