- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Отвратителен сериал, ама го гледаш? о.о
Оф, колко съм загубена :Д
Схванах ЛМАО
А Джена и Колин> от Майк и същата ;дд
Иначе от Тийм Джейк/Тийм Майк избирам ТД, определено ;д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
За 1 ден изгледах 2та сезона и 3 до 9еп. Пристрастяващо е, но е адски дразне]о, че във всеки сезон е с различен.
Майк ми е адски антипатичен, а на целувките й с Джейк се радвах наистина. С който и да се хване ще е добре само да не е с Майк.
Последно редактирано от YSMF : 06-10-2013 на 19:43
Ох, отдавна не съм писала тук. :Д
Някой да знае кога почва сезон 4 на Малки Сладки Лъжкини?
Оффф, постоянно ми се спи, даже и учителите почнаха да се притесняват, защото никога досега не съм спала в часове.
Блога ми вече ще е в блогър. Почнах да прехвърлям публикации и да превеждам. Хаяши е адски търпелива, отговори ми на всички въпроси,Ако някой иска линк пишете ми на лични ^^
Уфффф... намерих един сайт с много евтини корейски продукти... пуснах една поръчка и сега ми е гузно. Но поне си взех слънцезащитен крем за по ма-малко от 6 долара и чисто маслиново масло за по-малко от 5... и 2-3 други дребни нещица.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Видях го него, но защо оранжевия бб крем на скин 79 е 25 долара, намален от 30 Т_Т Днес ми дойде мострата, хареса ми, реших да го купя и БАААМ.
Бисквитите на Белвита с червена боровинка са уникални
Kво мислите за тези бисквити? :Д
Малко съм скептично настроена, но нека чуя и други мнения
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Вкусни ли са? Много обичам бисквити! Всякакви, важното е само да са хрупкави. xD
Иначе бисквитите на Белвита не са по-различни от всички останали и предполагам все толкова вредни.
Вики (нали не се сърдиш?), мислех да ти пиша на лично, но дано да го видиш. Нещо не е наред с блога ти и не ми дава да пиша коментари, не знам дали не е и от кода.
ами на мен тези много ми харесахаа, яла съм и с шоколад те са уникални и с орехи и мед са мн вкусниии <3
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Обожавам Корнито с червените боровинки и торта с такива боровинки омномномном <3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Белвита трябва да ги прекръстят на Белвитрици. Тия с боровинката важат.
ужасно ме боли главатаа
и ми е скапано някво ...
а аз много обичам бисквитите на белвита ама точно тези с червените
боровинки не ми харесват :Д
Ох, рядко ми се случва, но като почна, не моа се зАпра! Свърших кока-колата и не ми се излиза за друга бутилка![]()
Пазарувах, напълних две торби по списъка за покупки, взех любимото 3в1 на съкровището за 23 стотинки стика, ама забравих да взема захар и да погледна безалкохолните /в частност кока-колата/. Тва ако не е ирония...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Тази сутрин сънувах, че си купувам лещи и станах и си поръчах едни. xD Сега ме е яд защото, не се сетих да си ги поръчам по-рано, защото можело да чакам 40 дни да ми ги направят с диоптър.
Като минем 100 страници И по моите критерии![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В такива моменти завиждам на децата на разведени родители. Ако знаят колко проблеми си нямат на главата.
Моите са заедно и не се разбират. Просто на моменти е някакъв ужас. Примери не искам да давам, но е факт, че от всичката помия дето съм я виждала не искам никога да се омъжа.