- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Тая тема умря
Утре имам изходно по история, вдругиден по математика, а в понеделник ще ме доизпита по философия. В предишни години едва изтрайвах да стане юни,, а сега не ми пука;
Аз мисля да си намажа косата с пшенично масло и да поседя малко. Ще си направя и маска на лицето.
Скучно ми ееееее, жега ми е много![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не свършихте ли у-ще? Утре имам изпит и съм......![]()
момиче!
http://static.bershka.net/4/photos/2...=1370618758299
виждали ли сте такова бюстие в някой БГ САЙТ, може би продавалник???![]()
Направих го, само на владетелите от втора царство се запънах. Всичко без тях съм сигурна на 1000%, че ми е вярно. Утре по математика ще е ад.
Едно момче, което отрязах пак ми пише. Аман -_-
Има ли някой от Варна, който може да се жертва и да ми направи малка услуга :Д
Някой ще ходи ли на партитата на Cacao тази година ? (:
![]()
Аз ще ходя във Варна в началото на юли, ако мога да помогна, казвай!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Намазах си косата със зехтин, после ще пробвам и хининовия шампоан.
Умирам от жега.
А на какао е яко, но не знам какви партита ще има. Трябва да погледна.
^ Оууу, на кои, на кои ? Ако си решила, де![]()
Минавам само да ви се похваля, че утре съм на екскурзия със класа на ВрацаАма ще е еднодневна. Щяхме да ходим на Чифлика, ама нещата се провалиха. Аз си казах на класната преди 1 месец и поливина да се обадим и да резервираме места в 1 къща, ама не. Тя си знае нейното. И да - звъним ние на 10 юни - и хоп няма места
Кефя се, щото утре няма да съм на даскало![]()
Eeеех...при мен е рай...свършх училище (7 клас) и сега ме е налегнал един мързел... Понеже цяла година бях под стерс..то не беше учене, то не бяха уроци...но поне резултатите се видяха (и сега малко да се пофукам)
На НВО-тата от първи модул имам 6.00, а оценката ми за кандидатстване е 5.927(оценките ми по БГ и Мат. са еднакви) и имам 98 точки от 100Балът ми е 35.708 и съм приета в Американския, където ще уча...
Имах сделка с наще, че ако се справя добре на НВО-то и вляза в АК ще ми купят таблет - ASUS Transformer и сега си го чакам![]()
Ходих до Subway с приятели и се напльосках се като прасе...Сега ще си направя маската с тривитаминола и ще се лакирам. (Искам дълга косицаааа)
П.П. Ако има някой приет в АК и се е записал там, да пише на ЛС, да се запознаем там, щото аз няма да познавам никой![]()
Последно редактирано от CooL_GirL12 : 06-20-2013 на 14:11
Аз няма да мога да ида на тези, които са по-рано, а така ми се ходеше на Адамно нищо, де :Д
На Dubfire ще ходя 100%, но като ги знам компанията, ще искат да си вземем weekend билет, демек и на Fedde ще трябва да ида, въпреки че не му се кефя много, но ще го преживеяЧакам да излезнат още за края на Август. (:
aa да и dubfire maybee
така исках Тиесто на какао((
In the future everyone will be famous for 15 minutes...