- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
^^ Нали, налииии..![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Да,ама.. категорично отрекоха. Имам някакво усещане, че догодина и Армин и Тиесто ще са на Какао, дано съм права ! <3
Mиналата година беше много яко, само че на тоя стадион...;/
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
На Аsot ходи ли ? (:
Carl Cox ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Нее, не успях тогава :Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Е, тук ще трябва да те разочаровам... Враца си няма молИли поне не като софийските. Такива магазини като Bershka, stradivarius и етц. няма. Въпреки че ти май си от Тетевен. Не знам там какви молове има и ти какво очакваш да се крие под това название. Има нещо като мол- Суми- но там има само магазини и то не много качествени, макар че има и хубави попадения. Кино и такива работи няма..нито McDonalds, нито KFC, нито Subway - нищо. Общо взето из центъра има разни интересни магазинчета.. Но немога да ти обясня къде точно - ще се объркаш още повече
П.П. Мерси :3
Себастиян <3333
Няма да отида на Какао, защото няма с кой. Отделно майка ми се изприщва като чуе, че искам да ходя на концерт. Миналата година все се канех да отида да видя SHM, не ме пуснаха и те взеха, че се разпаднаха
tonssy, и ние ппц сме така от създаването до Бойко Борисов, но класната каза, че е несериозно да се учат събития от едва ли не миналата година, трябвало да минат поне 40 години. И 12 клас ще си продължим по българката история и няма да вземаме балканска.
Може ли да видиш в Ремедиум ако ти е удобно дали са останали още комплектите на Биодерма с измиващ гел и крема. Ей това чудо http://3.bp.blogspot.com/-I0J7ZSMiKf...%25D1%2582.png . Винаги се случа, че нямам път към Варна точно когато ми трябва нещо.
Питах 5 човека от класа какво ще има на изходното по математика никой не си направи труда да отговори. Най - накрая няма да отида. Имала съм 6ца, не е невъзможно, но трябва да се подготвя.
Това ремедиум къде е? Работи ли до по-късничко?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Реши ми се проблема, мама утре ще е във Варна <_< :Д
Да, аз хубаво си предлагам помощта, ама не се сещам, че до края на месеца съм всеки ден до 12 на работасвършиха ми изпититеееееее
parteeeeeeh
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
някой може ли да погледне тези упражненияяя и да ми каже дали не са прекалено леки и НЕнатоварващи
http://www.youtube.com/watch?v=PxwD8pmZ-jI
така ми се струват...
А знаете ли някоя голяма варненска аптека? Сега се сещам само за санитата до централна поща и тази в гранд мол. Трябва ми един комплект на биодерма.
Некой гоуем Марешки да ти излезе по- на оферта.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Командирова я към големите аптеки, които са ѝ по пътя :Д
ОФФФ *бахти гадния ден. Адски мразя да ми се влиза в личното пространство и какво излиза, докато съм била първа смяна леля ми и братовчед ми са ми ровели в стаята и днес нали не бях на училище и те влизат някакви весели и се стреснаха като ме видяха. Отделно бях поръчала капсули за кафе, дошли са, леля ми ги е прибрала на нейния етаж, разпечатала ги е и даже кафе си е направила. А майка ми веднъж на толкова години да я помоля за нещо и тя да ми се измъкне.
Просто човек ако не си свърши сам работата няма как да стане :@
Що не си била на даскало (питам щото един приятел също не ходи и нещо да нямате почивен ден, не съм го разпитвала)? иначе наистина ти съчувствам. Ако на мен така ми бяха ровели в нещата, после щяха да се страхуват от мен...
![]()
![]()
Сега панаира дойде и мазната чалгия се чува чак у нас и до 22 часа не я спират...
Вижте коментарите https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Последно редактирано от nor4eto99 : 06-21-2013 на 14:52
Късметлии, при нас чалгата лятото се чува до 3-4 почти всеки ден. Много сватби, много нещо.
Нямам търпение да завърша, драсках си малко в блога.
^ Човееек,моля те,дай си блога,защото не го намирам вече ...![]()
http://aoi-box.blogspot.com/ тадааа :Д