- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Честит Рожден ден (: Пожелавам ти всичко най-хубаво!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Честит, честитвсичко най-хубаво и вместо твоите планове, ти пожелавам хубави изненади и весело прекарване.
heartshapedbox, всички с това имат проблем - времето. То за пари няма да е в случая. Ама ми се иска да видя доста работи... една обиколка така от десет града поне.
Честит рожден ден с малко закъснение :Д
Преди малко разбрах, че ютубърката Талия Кастелано е починала.
Мерси на всички :*
как върви лятото при вас,айде малко да живнем темата ?![]()
Егати скапания ден, после защо не съм усмихната, ами как да съм...
винаги, когато си мисля, че деня е прекрасен и няма какво гадно да се случи и си правя всичко с желание, и всичко се преобръща, става така както никога до сега :О всички около мен ми се сърдят поради различни причини, а аз не съм виновна,защо винаги си го изкарват на мен писна ми наистина ми писна... а утре имам рожден ден..и хич не ми пука,ама хич все едно е някакъв обикновен смотан,тъп ден .. ;х не ми се празнува
Последно редактирано от Wwwooow : 07-26-2013 на 20:51
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Чудя се на хора като теб как се връзват на други глупаци. Сори, ама сигурно ми следиш логиката, накрая каква излиза че си и ти.
Има ли смисъл да си проваляш деня, седмицата, месеца, само заради интересите на другите?
Щом на някой не му пука за теб - отпиши го. Едва ли си заслужава в такъв случай да ти е в обкръжението.
И едно предложение - подбирай си хората около теб. Ако ще утре с един да празнуваш, ама да си прекарате добре и на теб да е хубаво. Няма значение колко хора ще има, колко ще ти честитят и т.н. - важни са ПРИЯТЕЛИТЕ.
И аз това се чудя ... приятелите са важни за тези, които ги имат : ) аз не съм от тях
Лека нощ)))
Последно редактирано от Wwwooow : 07-26-2013 на 20:51
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
"Приятели"?
То това не е предмет, който да имаш. Подчертавам имаш. Приятелството се създава, а приятелите се подкрепят. И както се казва в добро и зло. Ако имаш "приятели" само за маса/забавление, смятай какви приятели са.
Преразгледай си кръга от близки хора. Един да е, ама приятел да ти е![]()
И на мен ми е много тъпо нещо.Денят вървеше повече от идеално, но разбира се, че винаги нещо трябва да се обърка.![]()
Кхххх,за първи път гледах ''Събудих се на 30''. Shame on me.
Ревах като магарица.
^ и ааз ревахмакар да го гледам за втори път ;д
уф, тая жега и тоя цикъл ще ме уморят, чувствам се адскии подута ;д
Добре бе, защо някои момчета не разбират, че щом не им пиша, значи няма и да им се обадя, и защо изобщо карат приятелите си да ми пишат. Какво стана с доброто старо 'Не искам да общувам повече с теб", защо не го възприемат? :@
о, не вижте това https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater попиках се да се хиляя (за тези които ненавиждат чалгата като мен, изключете си звука и се наслаждавайте)![]()
Що чупи на майка си посудата за глупости? ;д
Що бяга до гаражите пред блока с джапанки (с токчета е по-модерно)? Що я пръскат с вода докато е в асансьора? Защо мачка мушамата на майка си? Въпросите са много
![]()
Абе подобен е, оригиналния има малко повече драма. Пишман Галената явно е нямала месо и е заместила с краставица.
Толкова дръзко нарязваше краставицата, толкова драматично... Следващия път да внимава да не се пореже...![]()
Драматична е тя, ама не се остави онзи да омете поставката за чинии с главата й като в оригинала.
Какво семейство имам, баш лятото намериха да ме заразят. Те се оправиха, аз и братовчед ми още се мъчим. И сега най - големия цирк ще е на рождения си ден да кашлям като невидяла.
Най-гадно е лятото да си болен, аз ся една хрема развявам, както винаги лявата ми сливица е подута... тъпа работа
Много яки работи има във втора употреба, ама и първа не е за изхвърляне, сега такива убийствени намаления, пуловер от hm от 60 на 10 лв..![]()
Последно редактирано от nor4eto99 : 07-29-2013 на 07:30