- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Да.А и аз в последно време много се запалих по готвенето на сладкиши.И ставам все по-добра.
![]()
На тъпия ни бойлер пак му се е повредило загряването,както съм болна добре ми дойде да се къпя със студена вода.![]()
Бойлере, ако четеш това![]()
^Миличкото. На мен редовно ми се случва, защото съседите ни крадат водата и ако вляза в банята без да гледам стрелкичката ... няколко пъти се разболяхме така.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Денят ми започва повече от чудесно! :}
Станах в 8, закусих, в 9 отидох до училище, в 9 и 15 вече си бях вкъщи. :Д Сега кафенце и вода, после само пиша една домашна и отивам на английски, иии край, вече съм във ваканция! :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
днес е прекраааасен ден!
надявам се :Д от утре във ваканция бррр. хубаво ми е.
Събудих се, направих си закуска, пих кафе и сега вися във фб :Д
От одеве се чух с поне още 5 човека от класа, които не са на даскало днес. Еми перфе, само времето да беше хубаво.. Ама нищо !
Днес всички ли се чувстваме чудесно? :33 времето се оправи д/г .. В момента съм в час по анг. А телефона ми докато заредди...ще остарея..
ми във ваканциякой не се чувства хубаво
Въобще не се чувствам чудесно супер тъпо ми е . Искам само да си легна и нищо да не правя .
боли ме и корема
не мога да се налакирам
побърквам се без него
тегля си филм и лягам че както е тръгнало някой ще го отнася
Аз днес се успах малко за първите 3 часа.И на мен ми е яко, че най-накрая дойде ваканцията и ми олекна малко.Пак ще съм заета и ще тренирам постоянно, но е по-добре без училище и ставане рано сутрин.
Сега почвам да ям и да си гледам сериалите.
![]()
ДАмммммммммм !!!!! След като не съм посещаваала училище и цял ден съм на тихо, спокойно, топло без хора, които не мога да гледам и като знам,че нищо не съм изпуснала , 'щото нищо не сме правили :х А аз напредвам в работата ми ии ми е хубавичко, само не знам защо толкова им се радваме на тея дни след като са САМО 3 :Х и ще минат със скоростта на светлината ; ( ноооо още малкооо :р
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Под прикритие е много доброи Revenge
Аз съм на Criminal minds в момента само май![]()
И аз много обичам криминални.От малка още.Ще го гледам значи.
Wwwooow, как 3 дни?Ние сме на 8-ми на училище.![]()
Тоя е много различен наблягат на психологията мноог повече . Има епизоди на които съм стискала възглавницата![]()
Breaking Bad някой гледа ли?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Апък студентите дори нямаме!:Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор