- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Отивам да хващам оня 16годишния да ме просветли.
Аз не съм гледала Вампирските диарии ако става въпрос и се гордея с факта.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И тея не съм. Иначе телефонът ми звъни на Сексът и градът и го знам наизуст. Както и Two and a half men. И чат пат How I met your mother. Другооооо .... не май :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Сексът и градът ми е любим, ама леко се филмирам с него понякога ;д
Двама мъже и половина с Чарлииииии <3 Приятели са си класика- и сега се смея на всяка серия![]()
На мен ми е мноооого жал за Рийд!!!!!!!!!!! Как можаха да убият Мейв ;/ Тва дете никога не е щастливо
Много се трогнах, когато синът на Джей Джей се беше облякъл като него :3333333333333333333333
Последно редактирано от NqkfaNikakva21 : 03-28-2013 на 21:02
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Рийд е сладур но Хочнър е нещо друго <3
Иначе от комерсиалните никой не следя опитвала съм да гледам Клюкарката ама нещо не се получи.
Ама и Моргааааааааааан *блъш*![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
И Морган си го биваи Роси е готина :P
Нищо,че е малко старичък.
http://www.youtube.com/watch?v=7LKHpM1UeDA
too much internet...
Дам големи сладури са а Морган и Гарсия са мноог сладки опредалено не са в рамките на типичната двойка .
Ама защо за Роси съм написала ,че е готинА
Аз понеже ги следя по Фокса тя нали уж беше умряла обаче после се оказа , че е жива .
Да бе, Прентис се върна. Като покажат Морган, двете с майка ми сме ОООООООООООООООочите ни ще изтекат още малко
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оле... Момчетата от класа са се класирали на национално по баскет (happy)![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Да бе, и аз гледам там, където Прентис се върна от мъртвите.
Калпазанке, не мога да се откажа от сладкото. Поне от шоколада, айде, от другото сладко съм се отказала като по-тестяно и вредно. То и зелените зеленчуци са вредни за гастрити и язви...![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Като имам дете един ден няма да му давам никога шоколад, за да не знае после какво изпуска!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^ То пък, щото няма да почне само да си купува после
Калпазанке, не може от всичко да се пази човек. Повечето неща на едно помагат, на друго вредят.
Айде, виртуална почерпка за всички за рождения ми ден <3
![]()
Последно редактирано от tonssy : 03-29-2013 на 07:01
честит рожден ден! пожелавам разцъфтяващо като пролетни цветя здраве, борбеност която слънцето притежава иззад тъмните облаци, любов която никога да не те напусне, и щастие, което да стане част от усмивката ти!
да си прекараш хубавичко :3
tonssy, значи на първо място ти пожелавам щастие, защото щастието е верен помощник. Пожелавам ти късмет, за да ти се случват онези случайни сладки моменти, които помним завинаги. Пожелавам ти и здраве, разбира се, за да можеш да се порадваш на един спокоен живот.
Отделно от това ти пожелавам да спечелиш шестица от тотото и да купиш тези неща, които винаги си мечтала. Да имаш едно здраво и щастливо семейство, ако искаш такова, разбира се. Да живеете в една красива, огромна, просторна двуетажна къща, а когато остарееш да си имаш една огромна цветна градина, в която да се разхождаш всяка сутрин,преди всички да са се събудили, а когато краката ти отмалеят от разходки- да се върнеш в къщата и всички заедно да приготвите закуска. Пожелавам ти да имаш един огромен пухкав домашен любимец, с когото да живееш до дълбоки старини и да се обичате много, много. Когато го нахраниш, той да дойде и да се погали в краката ти, в знак на благодарност, а след това да сложи глава в скута ти.
Да няма ден, в когото да се чувстваш нещастна и сама, пожелавам ти да изпълниш ежедневието си само с такива чудесни моменти, за които един ден да си спомняш с усмивка и леко да изпълнят очите ти със сълзи от носталгия по миналото.
ахах, това ми беше пожеланието, много се постарах♥
О, мерси много и на двете !! Прекрасни пожелания, да ви се връща ♥ ♥
.Wonder , направо си представих всичко, което описа сбъднатоБлагодаря.
Аз междувременно чистя и се приготвям първо за гостите в нас, а за довечера ще се оправям следобедДобре, че съм бърза.
tonssy Честит рожден ден, да си жива и здрава, обичана и обичаща, много късмет, щастие и сбъднати желания
Аз пък утре имам ден-ден... И вчера ми се обадиха за балната рокля.. Да ходя УТРЕ. -.- Тц. Не исках утрее ;д Малко ми се объркаха нещата, ама да отида да я видя, че ако не е нещо както трябва, да я оправят...
Иначе аз не можах да заспя, поспах за около 2 часа към 8 сутринта. И татко трябваше да ме събуди с крещенето си по телефона. ;д
Обичам кафе. Много. Много обичам. Много кафе.![]()
Момиче ^^