- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Тук имаше едно място (затвориха го) правеха само палачинки, едни хипер огромни и имаше поне 20 вида солени и 30 сладки .. и любимите ми сладки са със шоколад, банан, кокос и бисквитки. Страаааашни.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не бях чувала за такава комбинация.Ще се пробва.А защо тъжиш?Не е проблем да се правят и вкъщи.Палачинките са най-лесното и бързо нещо за правене.![]()
А иначе ти какво мислиш за Роузи? :Д
Защото беше много готино мястото.И този, който ги правеше, беше такъв лигльооо :Д и винаги му се смеехме
имаше и едни мн добри други с луканка, чедар и кисели краставички :Д
Роузи .. амииии чудя се какво толкова и харесват хората и как аджеба Джейсън си ляга до нея без да и сложи картонена торба на главата![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Всеки има различни представи за красота.Според мен пък си има някакъв чар.Не е най-красивата, но има нещо в нея. :Д На мен обаче любимка ми остава Миранда (от моделите на ВС). :Д
На мен пък Роузи много ми харесва. :Д
А любимка от тях така и не мога да си избера на 100 %. Всяка има нещо различно, с което е красива
Добре де, *някои![]()
Последно редактирано от tonssy : 03-30-2013 на 19:44
Моделите на VS са толкова красиви като цяло. И Роузи, и Миранда, и Лили, естествено и Хайди Клум- божествено създание на природата.
Ох, гледам палачинката^ .. После моделите, после пак палачинката.. Живота е ужасен.
Мен такива жени не ме кефят. Прекалено безлични, изкуствени и безинтересни са ми. Като пластмасовите манекени в магазините. А Роузи с тая устна ми е откровено грозна. Иначе Алесандра Амброзио има нещо в нея, което ми харесва, тя не е толкова кльощава, колкото е издължена за разлика от другите. Но пък всичките са с някакъв русоляв цвят на косата, което ме губи като фен.
Обичам жени, които имат пламъче в погледа (както и такива мъже харесвам)![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох, даже в момента пак нагъвам палачинка с Нутела и банан.Не мога да се спра.![]()
А коремчето ми трябва да е идеално на 13-ти, че на състезанието ще сме облечени с едни поли и бюстиета.
От утре спирам.Наистина.
Днес цяяял ден ям и гледам Revenge.
:/
Джоли, като каза пламъче в очите и веднага се сетих за Адриана Лима.![]()
Нея па най-много я мразя от всичките.разбира се, след Риана. Но Риана не е в класацията с манекенките, така че не я споменавам.
Катрин Зита Джоунс примерно .. Ева Мендез .. Мила Кунис харесвам също .. Човек със светла коса и очи няма шанс да привлече моя поглед.Въпрос на вкус.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много момичета казват това просто защото не могат и нямат волята да го постигнат. Не казвам, че и твоята причина е тази- пак въпрос на вкус явно.
Прекалено слаби са анорексичните манекенки, които просто буквално гладуват.
Моделите на ВС се хранят здравословно и тренират. Повечето и гърди си имат (не казвам всички, щото не ги знам наизуст), оформени мускули, плочки, стегнато тяло. Това не са синоними на "недохранени" и прекалено слаби.
Моля Ви се, Миранда Кър е тооооооооооооооооооолкова красива <3 <3 <3 Има една такава 'сладникава' красота... а и все пак Орландо Блум и е мъж, супер сладурите са :Д а детенцето им Флин......ами, то от двама сладури, какво трябва да е детето
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1777115
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1779088
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1772572
http://www.bellazon.com/main/index.p...ach_id=1771577
Абе, Миранда Кер точно в лице не ме кефи, ама и тя си има чар. А за тялото..те всички там са перфектни, така че няма кво да се обсъжда ;д
И на мен Адриана Лима ми е ужасна (мда ..), не знам какво толкова я харесват.Въпрос на вкус е, да.Иначе съгласна съм с теб.И аз харесвам Катрин Зита Джоунс, Ева Мендез и Мила Кунис.Много са яки.
![]()
А вие момичета гледали ли сте новото реалити "Къртицата" и ако да, какво ви е мнението?
Аз съм с много смесени емоции по повод предаването. Шокирана от тена на Николета Лозанова, когато застане до някой нормален човечец, от затъпяването на Иван и Андрей и също изненадана, че хора като Рут Колева и Деян Донков са се съгласили да участват.
Адриана Лима с грим е много яка. Като и видях снимката без грим и с ролки като от съпротивата през втората световна си я представих как затваря буркани с туршии и щях да почина.
Миранда Кер е красива, признавам. Но я няма тая харизма.
п.с. Отказвам да повярвам, че моделите на ВС са здравословно изглеждащи. Една приятелка им вика Освиенциуми.В тяло ми харесва Никол Шерцингер - стегната, оформена, тренираща, но има за къде да я хванеш. На Алесандра Амброзио примерно коленете и как се виждат ... а тя е една от най-малко кльощавите модели.
Николета отдавна като застане до нормален човек, изглежда като циганин.Не съм го гледала иначе. Рут е яка.
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-30-2013 на 20:44
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А, за Никол сме на едно мнение
Това "Къртицата", изобщо не си направих и труда да го гледам. Предполагам- последната простотия..
Тея моделките дрехите им стоят много добре, ама тежко и горко на мъжа, който спи с тях...Никол е много яка и откъм коса го докарва доста
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И за мен моделите на ВС имат идеални тела (почти всички).А Миранда е някаква странна, но в добрия смисъл.Определено се отличава и е запомняща се.
А Никол ... <3
http://www.boxno216.com/ Омбрееееееееееееееее <3 Толкова са естествено-изглеждащи
Добре, признавам, че това точно Омбре е по-нормално изглеждащо, но из унито така им се подигравам ... ужасно ми изглежда
Миранда за мен не е странна ... обикновено красива ми е :Д също като Орландо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more