.
Затворена тема
Страница 27 от 115 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Същата работа съм... но аз искам начаалото на лятото и по-бавничко и приятничко да минава ; )
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Плашещо е колко добре действа комбинацията пръстен и крем от сода бикарбонат в борбата с черните точки. И мама се нави да пробва :Д
    http://24.media.tumblr.com/0d49084c4...9aw1o1_500.jpg well...never gonna happen

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

къв тоя пръстен?

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението

Искам и аз такаааааааааааааааааааа !!!!!!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Ужас, пълен ужас http://www.youtube.com/watch?v=AcuSFcCeyLY как може да има толкова безмозъчни хора.....ако има някой със слабо сърце, да не го гледа

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз го гледах още преди 2 месеца. После чувствах, че най-сетне имам възможност да отслабна.

Град
    Карлово <33
    ^ като го беше пуснала във фейсбук го гледах... :Х След това бях чела, че всъщност просто натопила тампона в куулейд.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Ужас, пълен ужас http://www.youtube.com/watch?v=AcuSFcCeyLY как може да има толкова безмозъчни хора.....ако има някой със слабо сърце, да не го гледа
    Ооо гледах този клип преди време. Аз даже не го гледах де ... просто отврат отвсякъде. Тотална деградация.

да, и аз гледах, че било уж сокче само :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^ като го беше пуснала във фейсбук го гледах... :Х След това бях чела, че всъщност просто натопила тампона в куулейд.
    Яснооо ;д Част от мен не вярваше , че това е възможно. Сега мога да умра спокойно

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Сокче, кетчуп или кръв-все изглежда гнусно, още повече, ако става въпрос за последното....

Град
    Варна
    Липсват ми дните, когато обичах да гледам испански/италиански сапунки :Д Като ''Зрънце Любов'', на другите вече съм им забравила имената...

ПС: Надявам се скоро органичната козметика на Миранда Кър(Кер) да се появи в Европа :P За сега я има само в Австралия, а чета само хубави отзиви. Има комплекти за от нормална до суха кожа, за чувствителна, за мазна/комбинирана. Има три продукта вътре, ама това е гадното, че са твърде скъпи, като гледам навсякъде как се оплакват... Ама няма проблем де, с удоволствие ще си спестявам :П

http://www.youtube.com/watch?v=JRA17QpYpxA

http://www.youtube.com/watch?v=w-q8XWt078w
    Последно редактирано от Franzellka : 04-02-2013 на 18:30

Супер фен Аватара на fizzyg
    О,да не чувам смутени хора и развалени настроения! Моля ви,не се поддавайте на подобни ситуации.Това са моментни вълнения,причинени от липса на себевладеене от страна на други хора,които по една или друга причина се оказват в живота ви,волно или не. Вероятно всяка от вас е в различно положение в момента,но се замислете дали си струват нервите.
    Погледнете от хубавата страна на живота и не съдете действията на другите. За всичко случващо се си има причина,която в една фаза от живота ще осъзнаете.
    Себепознанието е много важно също,но просто не обръщайте нещата срещу вас.
    Надявам се да вникнете в думите ми и да ви повлияя по някакъв начин.

Аз се чувствам много добре. Сега ще чета за осъзнатото сънуване. Памаа,благодаря

Искам също и да ви споделя, че за всяко нещо си има причина и че ако някой трябва да излезе от живота ви, по-добре да го пуснете да си отиде, отколкото да задържате мислите си върху него. За пореден път се убедих в това тея дни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Аз достигам до крайни фази на минималния си житейския опит напоследък Едни философии правя,ама аз кога не съм..

Супер фен Аватара на tonssy
    Нее, не харесвам такава фигура :Д
    Съгласна съм с fizzyg на 100% !
    Това осъзнато сънуване го умея явно и тъкмо се чудех как въобще е възможно. Не е приятно, така не мога да се наспя никога и започвам да се ядосвам на себе си.
    Последно редактирано от tonssy : 04-02-2013 на 19:36

Това осъзнато сънуване ми е страшно изнтересно. АААА,нямам търпение да заспя вече хаха

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аз се чувствам много добре. Сега ще чета за осъзнатото сънуване. Памаа,благодаря
    Да знаеш, че не е никак лесно, аз като заспивам вечер, особено ако изобщо не съм изморена, и ме хващат нервите. :Д Най-смотано е като започна да си мисля за слюнката в устата и как не мога да я преглътна и то така се отделя още повече... е тогава вече съм принудена да го направя, защото просто става супер неприятно. :Д Продължавам да се опитвам, обаче. Имам познати, които уж го правят...

Миранда винаги супер много съм я харесвала, има нещо много невинно в нея, не знам.

Според мен е мнг по-добре от клечкавите модели. Въпрос на вкус.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

"На семинара се преподават техники и знания за 24-часова непрекъснатост и будност на съзнанието."
    ?!?
    Не бих искала да имам такава възможност. Непрекъснато мислене и постоянна работа на мозъка..това е супер изморително, даже бих казала неполезно. Освен може би за тези, които го искат и това целят да постигнат.
    Добре, че при мен все още "будността на съзнанието" не е достигнала 24 часа.. ама 3-4 през нощта се събират. Ужас.
    Последно редактирано от tonssy : 04-02-2013 на 19:47

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Нее, не харесвам такава фигура :Д
    И на мен преди изобщо не ми харесваше, да де, аз още си мечтая за много слаби и дълги крака, обаче след като ми стана ясно, че фигурата ми е такава, че не мога да ги имам, просто реших, че е добре да си поставя за цел нещо възможно, пък нека си я имам онази мечта. :Д Добре развити крака, мазнината изчистена и стегнат корем.

Град
    Варна
    http://www.youtube.com/watch?v=Mq7ur4uw6Rc :O Много добри резултати, явно тая органична козметика наистина помага...Оо, дано по-скоро да се появи в Европа

И на мен преди изобщо не ми харесваше, да де, аз още си мечтая за много слаби и дълги крака, обаче след като ми стана ясно, че фигурата ми е такава, че не мога да ги имам, просто реших, че е добре да си поставя за цел нещо възможно, пък нека си я имам онази мечта. :Д Добре развити крака, мазнината изчистена и стегнат корем.
    Мда, така е. Хубаво е, че поне реалистична цел си си поставила, а и знаеш как да я постигнеш От тая гледна точка- до ген и структура си е..
    Мен просто никога не са ме кефили големи задници и мускулести крака :Д (за тази на снимката говоря, да не си помислиш нещо)

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    http://www.youtube.com/watch?v=Mq7ur4uw6Rc :O Много добри резултати, явно тая органична козметика наистина помага...Оо, дано по-скоро да се появи в Европа
    Страшно скъпа e марката http://www.koraorganics.com/products...rmal-sensitive за жалост :Д

Pamaa,само малко нереално ми се струва всичко.И трудно,да. Ще видим какво ще стане през времето напред :Д

Град
    Карлово <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си