.
Затворена тема
Страница 28 от 115 ПървиПърви ... 182425262728293031323878 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Pamaa,само малко нереално ми се струва всичко.И трудно,да. Ще видим какво ще стане през времето напред :Д
    И на мен нереално ми се струваше, обаче след като го коментирах с едни момчета взех, че повярвах. То реално това е най-важното, защото както и с всяко друго нещо, ако не вярваш, че можеш да го направиш, няма и да стане. + това като малка ми се беше случило веднъж да сънувам, че си лягам да спя и си спомням как в съня си мислех "Как може да си лягам, след като вече спя?". :Д
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Както казах, аз ще си спестявам :Д само дано да я има в БГ ))))

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    И на мен нереално ми се струваше, обаче след като го коментирах с едни момчета взех, че повярвах. То реално това е най-важното, защото както и с всяко друго нещо, ако не вярваш, че можеш да го направиш, няма и да стане. + това като малка ми се беше случило веднъж да сънувам, че си лягам да спя и си спомням как в съня си мислех "Как може да си лягам, след като вече спя?". :Д
    И на мен веднъж ми се случи. Сънувах нещо странно(забравих какво :Д)и се осъзнах,че сънувам,защото беше нереално и си продължих после великич сън :Д
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Аз мноооооого трудно ще си откъсна от сърцето над 150 долара за сет на Кора.

Град
    Карлово <33

“I used to drive around at night and listen to music, ‘cause I couldn’t sleep. And I was driving around, and I was wishing so badly that I had someone to talk to, a friend, someone. And I didn’t. And I saw this magazine stand, an outdoor magazine stand, and I saw myself on the cover of Rolling Stone magazine, and it said something like ‘Winona Ryder the luckiest girl in the world’… And it broke my heart. Because, there I was y’know in so much pain, feeling so confused, feeling so lost in my life. I wasn’t allowed to complain because I was so lucky, y’know? I was so blessed, I made a lot of money, my problems weren’t real problems. I’m as nauseated as the next person when actors complain about their lives, y’know we are blessed, we are lucky. But the stuff I was going through was difficult.”
    |:
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И на мен ми се е случвало да сънувам някаква ситуация, която просто няма как да е реална, спирам се и си казвам 'Абе яяяяяяяяяяяяяяя (в превод: това няма как да стане)', но малко след това се събуждам. Влюбих се в една рокля на Дженифър Лорънс, поне горната й част, защото няма снимки в цял ръст.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    И аз много искам да си взема неща на тази марка, но наистина е скъпа, а и количеството е много малко.А и също така ме съмнява скоро да я има в БГ...избощо някога дали ще я има..

Мега фен Аватара на Infinity
    Момичета, и на мен ми се е случвало да осъзнавам,че сънувам :Д В самия сън разбирам,че не е реално това,което ми се случва и чакам да се събудя :Д
    To infinity and beyond.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз съм сънувала,че оставам гола пред детската градина..и после "ууф добре че беше само сън" Обаче го осъзнавах в съня
    Ако има някой в лошо настроение check out this song
    Who knows what could happen
    Do what you do, just keep on laughin
    One thing is true. There's always a brand new day
    I'm gonna live today like is my last day
    Find yourself cuz I cant find you
    Be yourself, who are you?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз много искам да си взема неща на тази марка, но наистина е скъпа, а и количеството е много малко.А и също така ме съмнява скоро да я има в БГ...избощо някога дали ще я има..
    Ами то щом в САЩ още я няма... ама май бях чела някъде, че в САЩ ще се появи след 6 месеца.... както казах, да се появи, пък до тогава ще си събера парички :Д прекалено зарибена съм

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Infinity Виж мнението
    Момичета, и на мен ми се е случвало да осъзнавам,че сънувам :Д В самия сън разбирам,че не е реално това,което ми се случва и чакам да се събудя :Д
    Да, аз затова дори като имам кошмари, не се плаша. Просто чакам сънят да свърши и съм си спокойна :Д
    Добро утро на всички, ужасно време, а цял следобед трябва да съм навън.. Дано спре да вали до тогава!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    офейквам към фитнесО след малко.
    днес ще е надявам се хубав ден. имам да си прочета отново есето по английски (страшно доволна останах от него), да напиша едно по шведски, и да си преговарям по пр. история/бизнес

много е хубаво времето тук, слънчевичко :333
    добро утро и на вас и приятен ден!

Град
    Карлово <33
    Добър дееен!:}
    Денят ми започна страхотно, супер вкусната закуска си направих ом ном ном. 2 белтъка и 1 жълтък, бъркани и 2 препечени филийки пълнозърнест хляб + кафе. Ох за обед пък пържолка ще си хапна и гледайте какво ще направя във фитнеса. Вчера ми беше крайно некомфортно, още на 10тата минута на пътеката ме заболя корема, пък аз така или иначе бях планирала да тичам по-малко... боли, не боли, обаче си изтичах колкото трябваше. tough runner съм все пак :Д

След малко мисля да взимам учебниците по биология и да започвам с ученето, защото като знам, че имам да уча толкова много и не мога да се отпусна...

Супер фен Аватара на fizzyg
    Добър ден!
    Времето днес не ми харесва,пък!
    До сега си ''готвих'' Хапвам и тръгвам към фитнеса.
    Трябва да мина и през личната лекарка за 2 направления. Леко нагла,хаха,ама ми се налага.

Добор утро момичета
    Навън е студено а аз тепърва ще ходя на работа добре, че на работата имм ПС и готини колеги :P
    Тоя гипс вееч ми омръзна но няма как трябав да го търпя
    Но пък за сметак на това остават още 4 дена и ще съм с приятелят си вече <3

Град
    Варна
    http://petel.bg/KREHKATA-BLONDINKA-L...O-PETNO__35865 А по-надолу където се пише кои са тримата, които са снимали клипчето...единият е Нуни Нунев и го познавам....
    Последно редактирано от Franzellka : 04-03-2013 на 08:12

Град
    Карлово <33
    ^ Смятай как са я наяли с бонбони... то не, че не си личеше и по начина, по който се държеше.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Рийд е мега як - искам сериал само за него :д може ли :д
    Цял ден до късния следобед ще се отдам на гледане на сериала... правя си маска на косата, после на кожата, после ще има вана... чуден ден

На мен Хоч повееч ми харесва Някъв моного сериозен е и т.н
    Мимс ти на кой сезон си ?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    7 почнах преди малко хихи
    Хоч наистина е сериозен... мъж :д
    Аз като че ли си падам по момчета - Рийд ми е адски секси и прическите му ме кефят
    http://www.google.gr/imgres?q=Matthe...20&tx=67&ty=19
    http://www.google.gr/imgres?q=Matthe...22&tx=61&ty=21
    http://www.google.gr/imgres?q=Matthe...0&tx=175&ty=43
    за пръв път ми харесва такъв човек, чак аз се изненадвам от себе си... по принцип типажа ми е съвсем друг, ама явно в тоя случай просто нещата не са по калъп хихи

Голям фен Аватара на black pearl
    Аз преди малко се върнах от фитнеса, обаче не успях да си направя цялата тренировка, защото дойде някакъв отбор и ми стана прекалено пренаселено и затова сега ще правя упражнения вкъщи.
    Оф , трябва да уча..всичко друго ми се прави сега, само не и това ; д

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Гласче за Рийд! Мегааа як е! :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мимс 7 сезон е много хубав стават все по заплетени и брутални случаите им
    Афф а Хоч много сериозен почти не се усмихва и гледа лошо :P :d
    Рийд ми е много миличък и забавен

Ето ги хората
    http://www.slusham.com/img/prestypni_namereniq_6.jpg

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Забравих да кажа, че адски се забавлявам с Гарсия. Такива лафове, такива чудесии :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    ^ Ъъм, как се казва сериала?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    колко калории има г/д в една лъжица лед ?
    ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си