.
Затворена тема
Страница 31 от 115 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Добрем утре ще пиша аз от по леките харесвам Тя е пич

Лека на всички, които се готвят да лягат, като мен от 2 часа.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Всички ли спите :д айде, ставайтееее хихи
    Чудя се дали утре ще мога да започна 8 сезон :д направо съм като пристрастена вече

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цяла нощ не спах, но баща ми ми спря нета и нямаше как да пиша ;д
    Отново съм на вълна, че никога няма да си намеря приятел, защото ми е ниско самочувствието. Пак ме е ударил forever alone синдрома.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Добро утро Вчера си купих нещо невероятно http://www.junkfoodtaster.com/wp-con...3-1024x768.jpg Обожавам го!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Охх, като бях малка не знам колко пъти съм искала от нашите да ми вземат

Мене по принцип не ми даваха като бях на 5, 6, 7, защото не бяхме в много добро положение и вчера минахме през карфур, питам тате "може ли да си взема" и той ми вика "чи земи си" и аз много се накефих. Даже с бате се скарахме кой вкус да вземем Абе детски истории

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз май бях 4 клас когато помолих майка ми да си взема. В същата година извоювах колело :Д

И колелото хубаво ли беше?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Беше ми първото и последното колело, не мога да кажа лоша дума за него :Д

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Оф, отивам на фитнес, че имам страшно много енергия!
    Нервно ми е...
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Аз ще си взема ей сегичка един хубав сутрешен душ, нищо че вече е 11

Супер фен Аватара на tonssy
    Нещо днес съм в тъпо настроение. Мисля да си остана вкъщи и да си изгледам няколко серии от The Carrie Diaries, и без това съм доста изморена от вчера, а и ме боли- трябва да ми идва.
    Гледам, че сте обсъждали Game of thrones- много хора ми го бяха хвалили и аз надъхана си го изтеглих да го гледам. Е, преполових първия сезон и от незаинтересованост, не догледах дори него. Действието тооооооооооолкова ми се влачеше, имах чувството, че нищо не се случва.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    На мен да знаеш колко пъти ми дойде цикъла На 2ри март до 11ти, след като свърши...след два дена пак, ама беше съвсем малко и много бледо. Спря за един-два дена...след няколко дни пак :Д абе така си идваше поне 4-5 пъти след цикъла ми, а винаги беше бледо и съвсем мъничко...обаче миналата седмица, някъде четвъртък-петък сякаш ми дойде за втори път, много кръв, съсиреци, превръзки.....едвам вчера намаля и днес мисля, че нямам вече. Ама аз съм си съвсем спокойна :Д може би е от антибиотиците, то три пъти на ден.....направо организма му се е*а ма*ката...два вида антибиотик и два вида други хапчета. Хич не се тревожа, обаче....ама май ще влизам в спешното.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Добро утро!Днес едвам станах, защото вчера станах към 15:30 ...мда. Днес трябваше да стана, защото ще излизам.Направо умирам за сън. Между другото и на мен ми дойде^. :ДД Мен обаче не ме боли много, а и съм на танци и по-добре да си е така, иначе...

Здрасти мацки днесак е мноог хубав ден <3 направих си пробната за има няма 30-40 минутки и се отправих към мола , ктупих си някой нещица съм мноог доволнаааа <3 ;D
    Сега си пия кефето и сядам да уча защото от 1 съм на урок а ми се иска да поизляза малко с приятелки после
    Въх обаче усещам как се разболявам защото почит не мога да говоря дано утре не съм грипосана.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Добро утро! Нищо, че е 12:30
    Аз отивам да се къпя и после ще ходя у една приятелка. Само на мен ли "Аз съм 6" ми омръзна?
    http://www.youtube.com/watch?v=dA3rkh-MHNk - иначе новата му песен е супер .. Луди, луди хора, луди, луди хора
    Забравих да ви се похваля със новия ми аватар - Мирандчетоо <3
    Много лигава съм станала .. Ай чао !!

Град
    Варна
    Miranda is only mine! <3333

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ама тя май и Ягодка я харесваше
    Айде и за 3-те ни е.

Град
    Варна
    Е, тя е уникална...идол ми е за всичко. Красота, изящество! Всичко в нея е уникално, трябва да се взема пример от нея за здравословното хранене. Ходи на Йога, Пилатес...пие сок от нони от 15 годишна, до колкото знам. И аз го започнах, ама това защото лекарката ми го препоръча Готви с кокосово масло, не с олио или зехтин :Д И като гледам нейни интервюта, толкова е мила, личи си и че е много умна жена, има страхотно семейство, с Орландо са перфектната двойка! Големи сладури, както и малкия Флин )

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Благородно й завиждам за плоското коремче.
    То във нашият град няма нищо. Има волейбол за момичета/момчета .. това не е моят спорт! Записах се за 2 седмици, разбрах, че момичетата са против мен и просто нямаше смисъл да ходя. Има футбол само за момчетата. Ще ми се плуване да има - единствения спорт, който харесвам. Е, и волейбола харесвам, но само да гледам Иначе има народни танци, хор, соло, пиано и др. инструменти. Имаше и модерен балет на който ходех 2-3г., но се отписах защото бившата ми най-добра фр. се испокараха там и всички се мразеха. Следователно всички мои фр. се отписаха и аз там нямаше какво да правя при непознатите. Във последствие останалите момичета ги съединиха със ромите, които играят ромски танци ииии .. мда. Абе тъпа история, какво да ти кажа
    Аз ще намеря начин да спортувам, ама съм си голям мързел. То си има доста спортове освен записванията - фитнес вкъщи, бягане, колело .. доста са. Но аз съм голяяяяяям мързел. Ям само вредни храни и само ми се карат заради това, но аз не се спирам. Чудно как съм още слабичка - 47кг.

Тъкмо станах и ще закусвам. След това по магазините, после кафе, пица и довечера 3D - "not bad"

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Нещо днес съм в тъпо настроение. Мисля да си остана вкъщи и да си изгледам няколко серии от The Carrie Diaries, и без това съм доста изморена от вчера, а и ме боли- трябва да ми идва.
    Гледам, че сте обсъждали Game of thrones- много хора ми го бяха хвалили и аз надъхана си го изтеглих да го гледам. Е, преполових първия сезон и от незаинтересованост, не догледах дори него. Действието тооооооооооолкова ми се влачеше, имах чувството, че нищо не се случва.

Интересно ли е? (Дневниците на Кари)
    Голям фен съм на СиГ и не искам да се разочаровам :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Ох, след фитнес винаги съм в добро настроение! Направих си страшна тренировка!
    Сега съм си сътворила и един вкусен обяд от салатка (домати и краставички) настъргано сиренце върху тях, сварени яйца и кашкавал ммм..
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Интересно ли е? (Дневниците на Кари)
    Голям фен съм на СиГ и не искам да се разочаровам :Д
    и аз се чудя дали да ги гледам ... книгите ме разочароваха
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl