- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Аз пък никога не съм вярвала в зодиите и в нищо свързано с тях.
Като заговорихте за наистина страшен филм - сега ще си изтегля Insidious.Всички много го хвалят. :д
Жената в черно са го съкращавали със няколко минути (на най-страшните моменти), защото бил прекалено страшенАма ти със призраци, канибали или убийци искаш?
![]()
Мен много ме впечатли и Orphan.По-скоро е психо.Много интересна история.
^И аз съм го гледала и даже припознах едно момиченце
на това страшното от филма
Тежък е филма иначе,спаред мен ,но е интересен.
Аз скоро гледах Паранормална активност 2. Жалко, че го гледах през деня. Иначе, страшничко си беше.
Само мен ли ме е шубе да гледам самичка страшни филми? Ако ще гледам, винаги си каня някоя приятелка у нас![]()
Аз гледам ли го с приятелки - винаги е голям смях.Сама е най-добре, за да са ми наистина страшни.И вечер.![]()
http://prikachi.com/images.php?images/448/6089448N.jpg
перфектна <3
Джоли сега се сетих,че отдавна щях да те питам защоо не харесваш Риана![]()
сигурно няма да го видиш ,но все пак ;д
Всички деви ръчичките горее !! (както казват чалга-певиците)![]()
![]()
![]()
Мразя страшни филми най-гаден ми е Гняв![]()
Обичам екшъни престрелки, гонки и други такавива![]()
Ааа секси братята Winchester <3са някви много сексави
П.П Момичета сега се сетих . Като ми махнат гипса смятам да започна йога да правя и утре ще ходя да си купувам топка . По малка или по -голяма е хубаво да се взема ?![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-04-2013 на 22:01
Аз страшни филми гледам само през деня :д.... нещо много ми е страшно да гледам вечер :Д Сега се сетих как веднъж си бях истеглила Езерото Мънго и си го пуснах вечерта и то се оказа много тъп и го спрях :Д
Преди малко си пуснах Insidious.Първи впечатления - СТРАШЕН Е! :д И музиката си е плашеща.
Аз от 1 час се каня да гледам за детектива Майли![]()
Защото е кичозен циганин травестит, който мучи и обижда всяка представа за жена със съществуването си.Грозна е, песните са и противни и слабоумни, тя не може да ги пее, носи грозни обувки, грозни бижута, тея вериги около тялотоо и винаги са отвратителни и безвкусни, дрехите, които носи са уникално грозни като за дебелия и корем, татуировките и са повече от безсмислени и ужасни. Май друго няма ...
strawberry Orphan е един от най-любимите ми!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мутирам в прилеп... и тази нощ не спах.
Някой може ли да ми даде идея как да си сваля част от горния слой на кожата? Периодично се появява един проблем, който май само с това се решава :Д