- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Със скраб? Аз лично харесвах смеската между кафе, канела и черен пипер, но може и друг домашен да си направиш. А ако не искаш толкова агресивен - някакъв от масовата козметика.
Другият вариант е химически пилинг, за който обаче не мога да дам мнение.
За страшни филми препоръчвам Autopsy 2008Другите, които препоръчвам, са:
30 days of night (2007), а втората му част е 30 days of night: Dark days (2010), даже във втората част участва българка :Д http://prikachi.com/images/847/6089847i.jpg
Още:
A Nightmare on Elm Street (2010)
Bereavement (2010)
Dead Silence (2007)
Forget me not (2009)
Hostel (2005)
Като се сетя за още, ще пиша. Гледала съм InsidiousНяма да съжалявате
![]()
Последно редактирано от Franzellka : 04-05-2013 на 05:30
Добро утро ;д Станах отдавна, но не ми се ходеше на училище... Всеки ден ходя за по 1-2 часа, писна ми ;д Реших, че е по-добре да си направя пролетното почистване на стаята, после малко разходка, после учене.. Вчера училището беше празно. Пък то прилича на лудница по принцип ;д И беше малко страшно, честно казано ;д
Тази седмица значително намалих кофеина до минимум, сега спя ужаасно много и не се наспивам![]()
Досега си изчистих половината гардероб, намерих доста дрешки, които бях забравила. МНОГО ОБИЧАМ ТАКА. ;д Както и да намирам парички в джобовете на дрехите и чантите.Като подарък е
Кой знае какви дрехи ще изкопая още (сън)
Момиче ^^
Купих си топка за йога![]()
Днеска ми е разкрасителен ден <3и ще си ходя на токчета у дома без някой да ми мрънка, че му клопам . После пак ан пазар и такаммм . Авв и хокей може да гледам едни такива готини и секси хокейсти <3<3 . нещо съм се разлигавила май
айде хубава песничка .
http://www.youtube.com/watch?v=vBi-w06eyDw
Добро утро, и аз не ставам сега, ама вече всичко си свърших и ще постоя пред компа до към 1. После ще се виждам с една приятелка. Гледам слънчице грее, дано се задържи, ако може и още по-хубаво да стане навън![]()
Добро утрро! и азе отдавна станах, след малко се омитам да плувам с приятелка.
брр, приятен ден ви пожелавам!
тук грее слънце, но е хладничко :3
Мен още в 5 ме събудиха, но още не съм станала.... Иначе си написах по математика в леглото.Ще излизаме по центъра с една приятелка следобед и такам...Иначе навънка едни такива хубави буреносни облачета са се завъдили...
Последно редактирано от nor4eto99 : 04-05-2013 на 09:52
Не трябваше да влизам в сайта на Victoria's secret. Като ми липсва воля няма да имам хубаво тяло. Фък.
Тук няма слънце, но облаци има в изобилие.
Добро утро! Аз още не съм станала и ви пиша от леглото. Черпя ви със по едно кафе, въпреки, че аз не пия.
![]()
Малко кафенце + музичка + рисуване... Ммм, релакс![]()
Момиче ^^
Добро утро. Как ставате толкова рано?![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Добро утро на току-що станалите :Д Добър ден на останалите
Ще тренирам в домашни условия днес.
Аз лично днес се събудих от ремонтната дейност на един прекрасен съсед.
Ама иначе тази седмица спя много.. И заспивам рано, също така.. И следователно ставам рано ;д Я отида на училище, я не... И така. Днес бях решила да не ходя още от снощи, но съседа ми, милия сладур прекрасен, малък чаровен съсед, реши да ремонтира всичко възможно в апартамента си.
Момиче ^^
Мразя ги такива. И за мое съжаление човекът живеещ над нас се оказа много активен в поправяне на пода у тях в близките години...
Последно редактирано от nor4eto99 : 04-05-2013 на 10:02
Аз моя сега го наказвам с черна музичка и бас![]()
Момиче ^^
Искам да ви се похваля, че имаме нов стол в унито в другата сграда, където досега можеше само да пиеш кафе за левче, което да ти сервира оная от клипа от дискотеката надрусаната :Д Вече имаме и там стол, мега якото и вкусното е, в другия в основната сграда ни поят с кренвирши, а днес съм се натъпкала със салатка, омлетче и тарталет, който беше ненормално вкусен, и то много на оферта всичкото.И интериорът не е като на стол, ами като ресторантче :Д О, щастлив ден.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз се опитвам да ставам към 9:00-9:30, защото иначе си проспивам целия ден... Таа за днес си бях навила аларма за 10:15, тъй като заспах чак към 2, но по чудо се събудих в 9:15, май защото ми беше студено... Качих си Donnie Darko на флашката и отидох в хола да си го пусна и да закуся. скйдбсд супер якия филм, много обичам такива, ефектът на пеперудата, господин Никой,абе да са яко забъркани. :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз днес почнах да гледам Революция Z.Много ми допадна.![]()
На мен пък не ми хареса кой зане колко много . Под прикритие е по хубав<3
ти не пита мен ноо
http://torrent.alein.org/
:3
Ето ви го.Може да го гледате онлайн, без теглене! <3http://streambgtvseries.blogspot.com...tml#!/p/z.html
Последно редактирано от strawberry88 : 04-05-2013 на 12:22