- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Норче, опитах се да спретна нещо като ревю http://sakurabox.blog.com/2013/04/05...-clean-deeper/ :Д
girlwithblueeyes и аз много го харесах, но като видя моделите и се видя мене... *комплекси тайм*
Тази година ще си спестя морето, нито имам тяло, нито имам здраве :\
^ Съгласна съм, даже мисля, че й бях отговорила на някакъв въпрос, свързан с това
Стига сте се комплексирали, а се стегнете не само физически, но и психически !
YSMF - не се комплексирай.Всяко момиче е красиво по свой собствен начин!
Колкото и банално да звучи.
Може ти да не го виждаш,но остави на другите да го забележат.
Търси хубавите си страни,нещата които ти харесват в теб.
Казвам ти тези неща,но и аз понякога направо не се понасям.
Усмихвай се,имай съмочувствие,стига с тези комплекси.
Надявам се не си си написала поста с цел търсене на комплименти.
Имах нужда да си споделя мнението. ;д
Току-що изгледах Remember me... Е, ТАКЪВ КРАЙ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛА ИЗОБЩО... :Х
Гледаше ми се нещо ревливо, бяха ми препоръчали този, ама все не го гледах. Сега се реших да го изгледам, не ме впечатли особено през останалото време, не успя да ме разреве дори накрая, но пък беше по-различен от други романтики и драми. Б*хти края....
Момиче ^^
Ядох телешка супичка днес ам ам ам :р
Пък сега си пускам да гледам Murder by numbers че не си го спомням нещо... :д иначе съм го гледала преди
Изгледах "Сирак". Много ми хареса. Даже мога да кажа, че е един от най-хубавите страшни филми, които съм гледала. Наистина е психо, а не със кървищаНакрая само какъв конски ритник й ударии .. много се изкефих
![]()
Олеле, тука какво е станало :Д
Ягодке, така се чувствам. Има хора, тежат 2 пъти повече от мен, но не им пука. А мен ми иде да ревна на моменти.
Мисля, че е от липса на воля, защото е имало моменти, в които адски ме мързи, но си казвам "Това ТРЯБВА да го направиш" и го правя. А тук FAIl.
weheartiit, мерси. Имам дни, в които се чувствам като тотално нищо, напоследък тези дни са в повече. Няма как да го правя за комплименти, защото приемам такива само от много близки хора
Хрома се рестартира и ми затри мнението. :\
JoLLiE92, а накрая със момчето какво стана? Нали "сирачето" го удуши със една възглавница, после уж пулса му се е възвърнал. Не разбрах![]()
О, гледах го преди 3г ... :Д ще си го пусна пак аз ...
момиченцето оцелява накрая де .. а момченцето май го пращат в болница като падна от покрива на оранжерията, после се възстановява от душенето и ... докторите го спасяват :Д
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-05-2013 на 22:18
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не се тормози така,просто знай,че си прекрасна.
Всеки човек има поне едно хубаво качество.
Ох,утре може би ще ходя на почистване на лицето на козметик
и се притеснявам малко да не ме направи на нищо и каквато чувствителна
кожа имам ... Стискайте палци резултатът да е добър ;д
YSMF
Я се стегни и го дай по ведро . Всеки си има недостаци но и много качества . И ти имаш такива просто трябва да ги намериш и покажеш :P
Утре ще си видя роклята <3 <3 <3
Не спим, не спим... к'во ти спане :д
Аз вечер не спячета тука една книга и съм пуснала 8 сезон да се сваля хихи
И аз вечери не спя като някой дух бродник съм
На Престъпи намерения ли ?
И аз все още не спя, въпреки че се каня да заспивам от 12 часа :Х
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да, пуснах си няколко серии да се свалят, ама нета тука ми е скапан, защото дори не сме в града хихи и така, ще си ги чакам до утре.
Правих си меню утре кво да направя за папкане, че искам да е нещо интересно - измислила съм салатата и едни десертчета от ядки, банан и мед... и май и други неща ще добавя
Аз си преглеждах летните дрешкивече нямам търпение да ги извадя .
И аз ще го тегля че като чета какво става ме сърбят ръцетe направо![]()