.
Затворена тема
Страница 42 от 115 ПървиПърви ... 323839404142434445465292 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Имаме най - гадна програма в понеделник :С
    Някаква идея кога ще ни е следващата почивка? :Д
    През Май има доста празници:
    1-ден на труда;3,4,5-Великден;6-Гергъовден;24-ден на славянската писменост,не знам на кои почиваме обаче..

Голям фен Аватара на EternalDream
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    През Май има доста празници:
    1-ден на труда;3,4,5-Великден;6-Гергъовден;24-ден на славянската писменост,не знам на кои почиваме обаче..
    Почиваме от 1 до 6 май включително. После на 13ти, заради изборите на 11ти. Отработваме на 18ти (не съм сигурна). Всички, които не са 7/12 клас, почиват на 21 и 23ти. 24ти си е празник, там ясно. Това е.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Нямам търпение за тези почивки!^

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета(и момчета евентуално) , имам да пиша на тема '' Бизнес идея'' , но не ми идва нищо оригинално наум. Та се чудех, вие имате ли нещо, което винаги сте искали да си купите, но не се продава ? Или каквито и да било бизнес идеи ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Винаги съм искала да си купувам манги на български ;д Но в България няма толкова фенове, колкото в САЩ, никое българско издателство не се е захванало сериозно и не се е създало издателство като Viz Media примерно, което да се занимава с разпространение на манги и анимета. И така има супер малко заглавия на български, българските книжарници искат 30-40+ лева на книжка, като аз си ги взимам за 15 лева от чуждестранни сайтове.
    Едва ли съм помогнала ;д

Голям фен Аватара на nor4eto99
    И аз си мразя програмата в понеделник:физика, бълг. език, математика, физ.култура, химия, география (поне имам само 6 часа) Иначе малко си научих,поне да знам за какво стават въпрос уроците, че през ваканцията съм забравила всичко и съм отвикнала да уча и пиша... Вече като видя учебник, ми става лошо. Иначе годината почти свърши, аз сега имам изпити (21 и 23) и след тях няма и да бутна учебник (нищо че имам по биология, химия, физика, география, история, английски) Аз ли съм най-малката тук?
    Последно редактирано от nor4eto99 : 04-07-2013 на 19:32

Винаги съм искала да си купувам манги на български ;д Но в България няма толкова фенове, колкото в САЩ, никое българско издателство не се е захванало сериозно и не се е създало издателство като Viz Media примерно, което да се занимава с разпространение на манги и анимета. И така има супер малко заглавия на български, българските книжарници искат 30-40+ лева на книжка, като аз си ги взимам за 15 лева от чуждестранни сайтове.
    Едва ли съм помогнала ;д
    От скоро пуснаха Наруто и One Peace. Мисля, че при нас главният проблем е че нямаме преводачи от японски език. Пък и за съжаление мангата у нас не е толкова популярна.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    От скоро пуснаха Наруто и One Peace. Мисля, че при нас главният проблем е че нямаме преводачи от японски език. Пък и за съжаление мангата у нас не е толкова популярна.
    ама аз като си падам по лигавщини и романтика? :Д

Математиката, Физиката и философията ми развалят на мен понеделника :Д

В понеделник имам свят и личност и това е единствената причина утре да отида на училище. xD

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    При мен е ужасно, защото нито разбирам предмета, нито учителката е особено мила.
    По Свят и личност видях, че едно момиче прави проект за One Direction, нямам си на идея какво им е възложила :Д

Днес от Кауфланд си взех ягоди. Очаквах да са съвсем безкусни, гадни някакви.. Избирах 10 минути кутия със нормални на вид ягоди.. Хапнах няколко и всички бяха сладки.. Нямаха вкус на пластмаса... Интересно ;д То кой знае с какво са блъскани, ама от 2-3 седмици МНОГО ми се ядат череши и ягоди, сега поне глада за ягоди ще отмине. ;д

А като говорим за даскало - утре имам изпитване по финанси още първия час... -,- После физическо, в което няма да вляза, понеже съм оформена, после Търговско счетоводство 2 часа, което никак не ми се кара заради учителката, а накрая 2 часа компютърно счетоводство, по което също съм оформена и няма да вляза. Та се чудя аз дали да не отида за изпитването първия час и да се прибера.. Или да изкарам и Търговското. -.- Дилема. Като се знам, накрая изобщо няма да отида на училище и ще си остана у нас да решавам по География..
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ние вчера си купихме ягодки от кауфланд и бяха много вкусни. Купих си също и течен шоколад, ммм. И бяха омайващо хубава комбинация

В петък тази по физическо казала да отидем следващият път да ни изпита, защото не ходим в час.
    А по свят и личност сигурно утре ще ме изпита, а аз нищо не знам пък тя е епична гадина и много я мразим всички.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    LOL

УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

^И аз видях тази снимка преди малко във фб... Косата е яка, ама не толкова дълга..

Тва, дето го е облякла, няма да коментирам как й стои.
    Момиче ^^

блаа ужасен вятър >.<

На мен програмата изобщо ми е супер гадна, а за четвъртък да не говорим... утре 6ти час имам физическо и понеже никой не те пита на кво искаш да си имам ои 7ми допълнителен, който естествено трябва да карам защото са два последователни,вместо да не карам 7ми както правех .. тъпо ... и въобще много им се чудя кой малоумник я е одобрил тая програма- в четвъртък имам химия, история, биология, физика +инф.техн и математика.. на тва му се вика късмет :Д

Тази коса съмнително много ми изглежда на перука.

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    ^И аз видях тази снимка преди малко във фб... Косата е яка, ама не толкова дълга..

Тва, дето го е облякла, няма да коментирам как й стои.
    кат' гащиризон.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^Още по-зле даже..

Реакцията ми, когато видя дрешката или обувките, които искам и търся отдавна: http://25.media.tumblr.com/261733ff5...xdz1o1_500.gif DD
    Момиче ^^

Здравейте прекрасници мой :P

Днеска времето е лошо и съм мега доволна защоот обожавам студа и лошото време .
    В моменат си релаксирам защото нещо не ми е много на кеф
    И към 1 сядам да уча
    Искам вечерат за мача да съм спокойна

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега в 12 и 40 заминавам ;-( Дано не са ни дали домашни през ваканцията, защото който питах не е бил последните 2 дни преди ваканцията и не знае.
    30 days shred дали е подходящ за мен?

Супер фен Аватара на weheartiit
    ох писна ми от този дъжд !
    аз ли съм единствената от темата,която мрази това време.
    сега и косата ми ще развали (звучи много кифленско )
    и да и цялата ще стана мокра докато отида на училище,уф!

Супер фен Аватара на weheartiit
    30 days shred дали е подходящ за мен?
    В какъв смисъл дали е подходящ ?
    Програмата е с 3 нива.
    Първото е лесно за начинаещи,а останалите две са по-натоварващи.
    Почвай я,не е лоша и ако си постоянна ще има резултати.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз обичам онзи летен дъжд, когато хем вали, хем е слънчево ^^
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    В какъв смисъл дали е подходящ ?
    Програмата е с 3 нива.
    Първото е лесно за начинаещи,а останалите две са по-натоварващи.
    Почвай я,не е лоша и ако си постоянна ще има резултати.
    Дали ще сваля прекалено много от нея. Защото лесно свалям, но адски трудно качвам килограми /което до някъде е в +/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си