- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
A trip to Paris
Смисъла си го има и е ясен на всички ни,ама условията на работа не стават. Народа беше тръгнал да изпростява,ама в момента забелязвам значителен ръст в интереса към учене и четене на книги.
Щом и във ФБ нещата са тръгнали на снимки с един куп книги,към добро вървим.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз мразя волейбола и спорта, като цяло.Часовете по физическо винаги са ми били мъчение.Да ги гледам става ама да играя - НЕ!Иначе обичам да ходя на фитнес, да правя упражнения и да се занимавам с танци (не е точно спорт, но...).Обаче да играя по физическо - никога!!!
![]()
Цял ден мога да се чекна,стига да слушам хубава музика и да съм облякана удобно![]()
Омг,ваканцията е скоро!
Ей такива седмици много ги обичам-с един отписан ден. Много кратки ми се струват,пък не е кой знае каква разликата![]()
1 - http://sportdepot.bg/bg/product/puma...519-basic.html
2 - http://sportdepot.bg/bg/product/reeb...J5SWQ9NTE.html
Кое от двете? И двете са страхотни и ги харесвам адски много. Малко мнения?
asdfghjkl;'rothjb :}
И аз обичам да танцувам, но когато съм сама :Д
Офф искам вече да е утре и да е време за тренировка.Толкова ме твари това седене вкъщи, а пък в същото време нямам силички да се оправя и да ида да пия кафе (да де не нямах, то вече за кога да излизам :Д), при положение, че цял ден не съм се спряла... Още по-тъпо ми става като се замисля, че миналата година по това време бях на същия хал, толкова много неща се случиха, защо аз пак все за един човек си мисля мфф... лошото в момента е, че знам, че не мога да му вярвам. Никога не бих си причинила това да бъда с него, просто искам да си изясним нещата м/у нас, ама това надали ще стане.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Искам да споделя /не знам на кого точно споделям/, че вероятно цяла нощ ще чакам за да видя и чуя последното шоу на swedish house mafia.
И ми е тъжно по този повод.
Но през това време.. Малко АСОТ.
Съжалявам ако не разбирате тъгата ми. :/
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
strawberry88 аз съм на точно обратния принцип - обичам да има спорт, победа, да си излея спортната злоба .. затова фитнеса и бягането на стадиона са ми скучни :Д
arsenalllbaby моята е абсолютно същата, много са сладки
tori вторите не са ли детски?
Pamaa познато
marble нямам представа за какво говориш, но съм съпричастна с мъката ти.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Момичета, стискайте палци- днес ми предстои операция (козметична се води). Общо взето чакам да дойде този момент от 4-5 годишна.. Пожелавам си всичко да мине успешно![]()
^Успех.
Аз пък се нервя тука че трябва да изляза да пътувам час да предам един глупав доклад и след това се прибирам.. В ТОВА ГАДНО ВРЕМЕ!..
И сънувах един (мисля, че имам чувства към него) и беше адски странния сън, ама много сладък. Но в реалността той изобщо нищо не схваща.
Само аз ли имам огромна слабост към ружа?![]()
понякога тоолкова прекалявам...
аз пък обичам и фитнеса и часовете по физическо - супер интересно ми е особено като направим добра игра![]()
вчера не успях да си направя маска на лицето и съжалявамза сметка на това сега не ме мързи и пак си сложих заздравителната маска за нокти
![]()
Яде ми се течен шоколад и не че нещо,ама имаме 1 кутия в шкафа..
SOMEONE,PLEASE,HELP ME
Шибания лак пак ми се развали.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оф, моят стана като все едно съм си наплескала ноктите с пластилин и после съм бъркала някъде и то станало на отпечатъци.Ужас. А да е толкова як цвят! Пепел от рози много нежно. ;/
и планирам да отида до Кауфланд за две торби мюсли и един буркан течен шоколад всичкото по 750 грама![]()
![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 03-25-2013 на 13:46
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more