.
Затворена тема
Страница 50 от 115 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

Здравейте
    Нервно ми е покрай тази матура по бг усещам как въобще няма да я взема или ако я взема ще е с 3 или 4 . утре съм на пробна прическа и се надявам да се харесам. Искам стегнат и строг кок без падащи кичури и косища . Дано фризъорката ми направи това , което искам . Не мога да спортувам заради ръката и ми е някакво супер гадно .

Супер фен Аватара на tonssy
    Здравейте и от мен в този ужасен ден. (хаха, и рима ли ми се получи -.-)
    От сутринта се чувствам УЖАСНО смотано, никакво настроение нямам, идва ми да се набия. Него също. Като цяло- да пребия всички Искам слънце, купони, къси панталонки, пантофки, кафета, разходки, откровени разговори.

Добър ден. ;д
    Тъкмо се прибрах. Пия си кафето и ще учаа.. Аман.. В неделя ми е изпита, пък тази седмица е много натоварена.. Чудя се за кое по-напред да уча..
    Момиче ^^

Охх тия дни често изпадам в подобни настоения ей така да има някой и направо да го заблъскам в стената .

Голям фен Аватара на monroe999
    някой ползвал ли е 2в1 гела и маската на NEUTROGENA? някакви мнения?

Блъскайте по възглавници, хвърляйте ги, крещете през тях.. Не е като да смачкаш някой, но все пак е нещичко ;д На мен помага ;д
    Момиче ^^

хахаха не аз без да си го изкарам на някой просто не мога . Решаавм тука тестове по бг за матурата и съм като индианец

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    някой ползвал ли е 2в1 гела и маската на NEUTROGENA? някакви мнения?

Въпроса ти не е за тази тема. Питай в по-козметично ориентираните

Супер фен Аватара на marble
    Ох, животът ме мрази. :д
    Днес видях за първи път essie в нашата мила страна. И реших да се поглезя и какво.. няма mint candy apple!
    FUCK
    Също и прекрасния часовник на Michae Kors, който искам от 50 години струва 500 лева.. Без керамиката! Ауч!..
    Поне си купих нов фон дьо тен и други малки неща.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    http://images.4chan.org/b/src/1365363294407.gif

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХА чак мен ме заболя

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Здравейте и от мен в този ужасен ден. (хаха, и рима ли ми се получи -.-)
    От сутринта се чувствам УЖАСНО смотано, никакво настроение нямам, идва ми да се набия. Него също. Като цяло- да пребия всички Искам слънце, купони, къси панталонки, пантофки, кафета, разходки, откровени разговори.
    Ох подобно е положението .

Човек, на мен ми стана лошо! Кви са тея работи!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на nor4eto99
    На мен нещо ми е много забавно. Имахме контролно по англ. и такива бисери имаше, че просто да се хвърлиш от моста. Една от класа беше писала, че прави чай от пръстите на краката си (бесеница с чертеж и посочени части на тялото, думата беше toe и нашата вместо toe написала tea) Една друга беше написала на др упр. If you have to chop onions, cut your finger... А тази с чая беше написала If you have to chop onions, forget your finger (още по-песимистично) Имахме изроди с ръце на главата, вместо коса, с очи на мястото на ушите и обратно... Абе чудя се да се смея или да плача.. Като го написах тук и си мисля, че не е забавно, а просто трагично, за хора в седми клас.....

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Някой гледал ли го е това предаване? Половината от тия момиченца не мога да ги трая ;д
    Момиче ^^

Здравейте :P
    Момичета щастлива съм още 2 дена и приятелят ми си идва и вече губя търпение <3
    От днес започнах разкраситерните процедури трябва да съм префектна за него !<3
    Много съм щастлива и пробната ми се получи много добре аам дано и за бала стане такава оххх<3
    Пристигнаха ми суитчера и бялото долнище на Делфините най- послеее <3 обичам си ги и още утре ще ги облека
    И урочето и даскало минаха суперрр . Сега малко си почивам с купичак ягодки , тегля си Хавай5-0 и послеее пак ще поуча . Довечера ще излизаме с компанията и всичко ще е на 6 <3
    arsenalllbaby Това не е ли за конкурсите за красота ? Така като гледам как ги пудрят ми стаав много мъчно и ги правят от сега принецски .

Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    На мен нещо ми е много забавно. Имахме контролно по англ. и такива бисери имаше, че просто да се хвърлиш от моста. Една от класа беше писала, че прави чай от пръстите на краката си (бесеница с чертеж и посочени части на тялото, думата беше toe и нашата вместо toe написала tea) Една друга беше написала на др упр. If you have to chop onions, cut your finger... А тази с чая беше написала If you have to chop onions, forget your finger (още по-песимистично) Имахме изроди с ръце на главата, вместо коса, с очи на мястото на ушите и обратно... Абе чудя се да се смея или да плача.. Като го написах тук и си мисля, че не е забавно, а просто трагично, за хора в седми клас.....
    само ще кажа това:
    you makes the hairs on the back of my neck stand up!!!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на nor4eto99

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Здравейте :P
    Момичета щастлива съм още 2 дена и приятелят ми си идва и вече губя търпение <3
    От днес започнах разкраситерните процедури трябва да съм префектна за него !<3
    Много съм щастлива и пробната ми се получи много добре аам дано и за бала стане такава оххх<3
    Пристигнаха ми суитчера и бялото долнище на Делфините най- послеее <3 обичам си ги и още утре ще ги облека
    И урочето и даскало минаха суперрр . Сега малко си почивам с купичак ягодки , тегля си Хавай5-0 и послеее пак ще поуча . Довечера ще излизаме с компанията и всичко ще е на 6 <3
    arsenalllbaby Това не е ли за конкурсите за красота ? Така като гледам как ги пудрят ми стаав много мъчно и ги правят от сега принецски .
    Иииииииииииииииииии аз гледам Хавай 5-0 :ДДД
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Стивън ми е някакво слабост <3
    Охх момичета искам го тоя бански
    http://coedbc.files.wordpress.com/20...calendar-4.jpg

Оооо тая година поне няма да търся бански.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Оххх искам го , искам го и дори не го намирам като артикул

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Стивън ми е някакво слабост <3
    Охх момичета искам го тоя бански
    http://coedbc.files.wordpress.com/20...calendar-4.jpg

На мен Дано ;дд
    Апък Кейт и Коно колко са сексиии ;д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В четвъртък съм при маникюристката, ще се сбогувам с ноктите ала булка на Дракула.
    Днес една приятелка ми каза, че не е очаквала, че имам шкембе, що не съм тренирала и т.н. Успя да ме накара да се почувствам гадно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си