- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=jyPnQw_Lqds Oh God.... <3
![]()
Здравейте
Нервно ми е покрай тази матура по бг усещам как въобще няма да я взема или ако я взема ще е с 3 или 4 . утре съм на пробна прическа и се надявам да се харесам. Искам стегнат и строг кок без падащи кичури и косища . Дано фризъорката ми направи това , което искам . Не мога да спортувам заради ръката и ми е някакво супер гадно .
Здравейте и от мен в този ужасен ден. (хаха, и рима ли ми се получи -.-)
От сутринта се чувствам УЖАСНО смотано, никакво настроение нямам, идва ми да се набия. Него също. Като цяло- да пребия всичкиИскам слънце, купони, къси панталонки, пантофки, кафета, разходки, откровени разговори.
Добър ден. ;д
Тъкмо се прибрах. Пия си кафето и ще учаа.. Аман.. В неделя ми е изпита, пък тази седмица е много натоварена.. Чудя се за кое по-напред да уча..![]()
Момиче ^^
Охх тия дни често изпадам в подобни настоения ей така да има някой и направо да го заблъскам в стената .![]()
някой ползвал ли е 2в1 гела и маската на NEUTROGENA? някакви мнения?![]()
Блъскайте по възглавници, хвърляйте ги, крещете през тях..Не е като да смачкаш някой, но все пак е нещичко ;д На мен помага ;д
Момиче ^^
хахаха не аз без да си го изкарам на някой просто не мога. Решаавм тука тестове по бг за матурата и съм като индианец
![]()
Момиче ^^
Ох, животът ме мрази. :д
Днес видях за първи път essie в нашата мила страна. И реших да се поглезя и какво.. няма mint candy apple!
FUCK
Също и прекрасния часовник на Michae Kors, който искам от 50 години струва 500 лева.. Без керамиката! Ауч!..
Поне си купих нов фон дьо тен и други малки неща.
http://images.4chan.org/b/src/1365363294407.gif
ХАХАХАХАХАХАХХАХАХА![]()
![]()
![]()
чак мен ме заболя
![]()
Човек, на мен ми стана лошо! Кви са тея работи!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На мен нещо ми е много забавно. Имахме контролно по англ. и такива бисери имаше, че просто да се хвърлиш от моста. Една от класа беше писала, че прави чай от пръстите на краката си (бесеница с чертеж и посочени части на тялото, думата беше toe и нашата вместо toe написала tea) Една друга беше написала на др упр. If you have to chop onions, cut your finger... А тази с чая беше написала If you have to chop onions, forget your finger (още по-песимистично) Имахме изроди с ръце на главата, вместо коса, с очи на мястото на ушите и обратно... Абе чудя се да се смея или да плача.. Като го написах тук и си мисля, че не е забавно, а просто трагично, за хора в седми клас.....
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theaterНякой гледал ли го е това предаване? Половината от тия момиченца не мога да ги трая ;д
Момиче ^^
Здравейте :P
Момичета щастлива съм още 2 дена и приятелят ми си идва и вече губя търпение <3
От днес започнах разкраситерните процедуритрябва да съм префектна за него !<3
Много съм щастлива и пробната ми се получи много добре аам дано и за бала стане такава оххх<3
Пристигнаха ми суитчера и бялото долнище на Делфините най- послеее<3 обичам си ги и още утре ще ги облека
И урочето и даскало минаха суперрр . Сега малко си почивам с купичак ягодки , тегля си Хавай5-0 и послеее пак ще поуча . Довечера ще излизаме с компанията и всичко ще е на 6 <3
arsenalllbaby Това не е ли за конкурсите за красота ? Така като гледам как ги пудрят ми стаав много мъчнои ги правят от сега принецски .
Стивън ми е някакво слабост <3
Охх момичета искам го тоя бански![]()
http://coedbc.files.wordpress.com/20...calendar-4.jpg
Оооо тая година поне няма да търся бански.![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оххх искам го , искам го![]()
и дори не го намирам като артикул
![]()
В четвъртък съм при маникюристката, ще се сбогувам с ноктите ала булка на Дракула.
Днес една приятелка ми каза, че не е очаквала, че имам шкембе, що не съм тренирала и т.н. Успя да ме накара да се почувствам гадно.