- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Честит Рожден Ден на най-най-най любимата ми моделка Миранда Кър <3 <3 <3 Да е жива и здрава, много любов, щастие, късмет...да продължава да ни радва и т.н.![]()
Дойде ми цикълът и доста ме боли,обаче когато слушам музика,изведнъж се оправям![]()
Нямам търпение да дойде лятото,да отида на море и да се махна от всичко и всички...Писна ми това учене,искам ваканция...Днес поне следобед малко се стопли,затова успях да отида и да си купя сладолед,следователно да хапна и направооо....Еех,искам лятооо....
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Аз не мога да пия кафе, но като го правех винаги пиех от студените кафета и зиме и лете :Д И ние има е машина Dolce gusto, но си правя само чокочино и чай ти латте.
Мускулите на краката ми са започнали да се стягат... приятно еКоето не пречи на корема ми да си остава гадно отпуснат.
И аз така
На мен ли ми се струва или тази година от всички най-много искаме да дойде лятото
http://www.barnorama.com/wp-content/...ifdump-102.gif Тоя ме плаши![]()
Аз обичам само 3в1 с много захар и лед.. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
При нас е мрачно, забелязала съм че напоследък времето се редува и през ден е слънчево. Следващата седмица ще е празника на града т.е. циганията ще е на макс :'(
Ама тогава защо пиете кафета? Пийте чай/какао/шоколад щом искате да ви е толкова сладко :Д
Ох, айде да се минава и тая седмица и - ВАКАНЦИЯ. Омръзна ми от тоя семестър и от лекции/упражнения/контролно/глупости.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз все се карам на майка ми по този въпрос, ама ... :д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
ИСКМ ТАКАВА КОСААА http://data.whicdn.com/images/381346..._500_large.jpg :Р ама не руса :Р
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ Тази коса изглежда като перука.
Чай и кафе и аз пия чисто. Или в чая понякога слагам мед или лимонов сок.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Цял ден не съм отворила учебник,не знам дори какво имам.
Мързелче съм голямо ;д
Досега говорих с bff, само трябва да се разберем кога през ваканцията да гледаме iron man 3
По философия каза, че до края на година ще изпитва всеки път "чудесно" е.
http://www.youtube.com/watch?v=-9lyg9DNfsY Чувствам се като идиот, защото го правя точно така, както казва да не се правиПовече не!
Момиче ^^
мразя си алармата :х мразя и понеделник
Трябва да ходя на училище, а нямам бележки и ми трябват 2, а и не мисля да ходя и тази цялата.![]()