.
Затворена тема
Страница 6 от 115 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Яде ми се течен шоколад и не че нещо,ама имаме 1 кутия в шкафа..
    SOMEONE,PLEASE,HELP ME
    Хахаха, и аз вчера си взех течен шоколад на Финети :Д тоя дето е с бяло и кафяво :Д Сладко ли е, хич не го жаля...абе да ми се лепи, к'во пък Де да имах организма на хората, които колкото и да ядът, не напълняват....Имам такива приятелки. Аз напълнявам сякаш главно само в корема, веднага си личи, като попрекаля с нещо вредно...ама и лесно си го свалям де.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Може ли да дадеш снимка на лака? Аз имам много неща в цвят пепел от рози Любим ми е. Като започнеш от рокли при мен, до бижута...

Голям фен Аватара на monroe999
    момичета, понеже не знаех къде да попитам... как да избегнем този ефект на корема: http://www.romanfitnesssystems.com/a...ymce/brit1.jpg така де, стегнат, но вижте как няма изобщо изразена талия, за мен това е много грозно за женско тяло, ясно ми е, че трябва и структурата ти да е такава, но съм виждала жени, които имат изразена талия и после става така от тренировките...

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Може ли да дадеш снимка на лака? Аз имам много неща в цвят пепел от рози Любим ми е. Като започнеш от рокли при мен, до бижута...
    Ще си снимам оаканите нокти и ще ги кача, за да сте съпричастни с моята скръб.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Оф, моят стана като все едно съм си наплескала ноктите с пластилин и после съм бъркала някъде и то станало на отпечатъци. Ужас. А да е толкова як цвят! Пепел от рози много нежно. ;/
    и планирам да отида до Кауфланд за две торби мюсли и един буркан течен шоколад всичкото по 750 грама
    По-добре си вземи малка опаковка течен шоколад,после ще се самообвиняваш!

Е аз да няма да го унищожа на едно хранене. Просто ми свърши мюслито, а тяхното е УНИКАЛНО и може да си закупя и шоколад. :Д въпреки че си взех миналия ден 4 милки на някаква далаверка и имам доста
    Бъдете съпричастни, моля.

My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Хахаха, и аз вчера си взех течен шоколад на Финети :Д тоя дето е с бяло и кафяво :Д Сладко ли е, хич не го жаля...абе да ми се лепи, к'во пък Де да имах организма на хората, които колкото и да ядът, не напълняват....Имам такива приятелки. Аз напълнявам сякаш главно само в корема, веднага си личи, като попрекаля с нещо вредно...ама и лесно си го свалям де.
    Финети, не знам защо, никога не съм го харесвала

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    момичета, понеже не знаех къде да попитам... как да избегнем този ефект на корема: http://www.romanfitnesssystems.com/a...ymce/brit1.jpg така де, стегнат, но вижте как няма изобщо изразена талия, за мен това е много грозно за женско тяло, ясно ми е, че трябва и структурата ти да е такава, но съм виждала жени, които имат изразена талия и после става така от тренировките...
    До колкото знам тази госпожа е правила по 1000 коремни преси на ден (така казаха в едно клюкарско предаване). Според мен това е от прекалено много тренировки. Ако не искаш такива мускули, просто не прави толкова упражнения за корема. Аз правя всеки ден по 40 коремни преси и съвсем леко се личат плочките, но пък си имам извивката.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Оххх, след 18 страници мъки над ръката ми най - сетне приключих с темите по история. Изобщо цялата седмица ми е една такава натоварена. :/
    На моменти се чудя как може учител толкова видимо да дели учениците и да им се мазни такава степен.....

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    На моменти се чудя как може учител толкова видимо да дели учениците и да им се мазни такава степен.....
    Аз на скоро се карах с една такава.. как лъжат като ги хванеш на тясно. Как не ги е срам - големи хора?!!!

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Ко прайте е

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И 'старши учител', който най - нагло казва, че не дели хората. Адски е дразнещо и вече дори родители са се оплаквали. пфф....

http://www.youtube.com/watch?v=sL5mAbwUYpM искам домашен любимец v.v рибките ми само умират

Голям фен Аватара на black pearl
    Оф, аз пък ще се оплаквам ; ( Абсолютно всеки ден съм на фитнес+ разни коремни , лицеви и т.н ..уш гледам да не ям нездравословно .. Не , че няма ефект има, но не съм доволна от себе си, въпреки че всички хора около мен ме хвалят и т.н

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Джоли, писах ти ЛС :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Много съм изморена ..
    и искам да хапна още нещо

Супер фен Аватара на marble
    ^^ Съжалявам, но не ти разбрах проблема.. Не си доволна, но си доволна?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Омг,ваканцията е скоро!
    Ей такива седмици много ги обичам-с един отписан ден. Много кратки ми се струват,пък не е кой знае каква разликата
    Охххххх айде да идва ваканцията ,че искам да спа,да спа и пак да спа Ще ходя на рожден ден,абе дивей ми се.Стига с това даскало

Голям фен Аватара на bubaduc
    Момичета, помагайте как да си сложа еднаква очна линия така и не се научих, а утре ще ми трябва... http://farm4.static.flickr.com/3400/...f4c6a01287.jpg нещо такова
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    Момичета, помагайте как да си сложа еднаква очна линия така и не се научих, а утре ще ми трябва... http://farm4.static.flickr.com/3400/...f4c6a01287.jpg нещо такова
    О,Боже толкова много картинки имах..Сега не знам къде са ,търся ги.Яд ме е.Ще продължа да търся из папките и ако намеря ще пусна снимка.

П.С:Абе я някой да каже как се слагат картинките да излизат директно ,смисъл без линк.Ако въобще ме разбрахте

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    ^^ Съжалявам, но не ти разбрах проблема.. Не си доволна, но си доволна?
    Аз не съм доволна от себе си , въпреки че хората около мен казват, че наистина съм отслабнала и това си личи ; д Оф да идва ваканцията , че съм си запланувала всеки ден да ходя да бягам ^^

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    П.С:Абе я някой да каже как се слагат картинките да излизат директно ,смисъл без линк.Ако въобще ме разбрахте
    [img]линк[/img]

Утре имам класно по математика, изпитване по осигурително счетоводство и 2 контролни по банково счетоводство. Това живот ли е, кажете ми?
    Да минава и утре и после е по-спокойно... Съдрах се да уча, имам още, но си правя почивка.
    Чакам тези дни да ми се обадят за рокличката.. Искам да си я взема и да си купя останалите неща.
    А за фотисесиите нямам нищо ;д
    Надявам се като отида да се записвам за приемния изпит, да си харесам нещо.
    В събота имам ден-ден и с парите пък искам да си взема телефон, на моя му изкарах душичката миличкия..
    А на всичкото отгоре моя ми се качва по цял ден на главата. Откачам.
    Искам почивка.
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на marble
    Цитирай Първоначално написано от bubaduc Виж мнението
    С тиксо. :д Сериозно говоря. :д
    На мен някой може ли да ми помогне в издирването на хубав метален часовник, подобен на тези на Michael Kors.
    http://adventika.ru/images/products/...ors-MK5463.jpg
    София или интернетО

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Страхотееееен!

Edit: arsenalllbaby,ти съчувствам! Докато мине утре ще ти се стори дълго,ама след това по-айляк!
    Последно редактирано от fizzyg : 03-25-2013 на 18:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си