- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Аз по скоро цапам вместо да готвя D на първата ми и после пица солжих захар вместо сол![]()
Е поне да не се случаваше само на менегорките ми деца ще умрат от глад някой ден
![]()
Веднъж си правех лимонада с един лимон, вода, сода и захар (така де...сол...) После се чудих защо има толкова странен вкус.. weird![]()
Аз нелегално си напечатах 2 плаката. Благодаря на всеки, който качва изображения с висока резолюция в интернет <3![]()
girlwithblueeyes като има домати, винаги има мъничко захар![]()
nor4eto99 ние си правихме миналия деннн страшна стана! от вода, настъргани лимони, малко лимонтузо и захар :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз преди две-три години маниачка бях на тема home made лимонадаКво стана.... вече не си правя
![]()
Не. Имам неприятности тая година и не ми е до църква, да ме прости Господ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Елементарно, Уостън. Няма да ходиш, като те е страх и толкоЗ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И аз, и аз ще ходя))
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Аз ще ходя за първи път. :Д По принцип много мразя да ходя там, когато всички се изтупкват.Обичам да ходя на църква като няма сто хиляди човека наоколо..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more