- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Аз за това не ходя на катедралата , ами на една малко под мак доналдс ; д Хем ми е по-наблизко.
Оф цял ден нагъвам нещо -.- ; д
Аз за 2-ри път ще ходя така вечерта. И на мен много не ми харесва прекалената навалица,ама..
Аз няма да ходя, щото съм на село. Селската църква е точно срещу нас, но е аут така да се каже
Вчера си купих очната на голдън роуз с тънък писец..... Разбрах, че хич ме няма в тези работи..![]()
Пратих го на една приятелка и не можа да зацепи веднага за какво става въпрос :\
На 8 съм на рожден ден на една приятелка от 20ч. вие до колко бихте стояли? Глупав ми е въпроса, но си има причина.
В тях ли ще сте? После Тра-ла-ла(питала тя, хилейки се вътрешно, знаейки отговора) ?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Баща ми ми дава максимум до 21. Пребиха един почти до смърт посред нощ и сега има хора, които се притесняват /включително нашите/. Приятелката е малко луда
Джолиииии, аз в Тралала няма да стъпя, казала съм. *рече и отсече*Ще сме в Класика.
Ами ако ти е много близка приятелка - убеди вашите да останеш до по-късно,ако можеш. Ако не е толкова близка си тръгни в 21![]()
21 е доста рано.
Но зависи каква е приятелката ти и самата ти в какво настроение си.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Абе на 36 с дете не е много момчеИ не е било заради групата, някаква разправия разправия имало, поне така пишеха. Дано се оправи. Баща ми е бил полицай с 27 год. трудов стаж, найс, а?
![]()
Пак ще говоря с тях поне да е до 22, все пак на 300 метра е от нас![]()
Аз ако изглеждах като Меган /или ако имах парите за пластични операции/ изобщо нямаше да ми пука как ми изглежда палецаСега като си гледам ноктите се чудя защо не отидох още преди години :д
По-добре ли е ^_^![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ще отивам и аз на маникюр другата седмица!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Само аз ли в първия момент видях нещо различно?![]()
.......![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох, отдавна не съм влизала тук.
Ядосана съм, защото е като традиция всяка година аз, майка ми и брат ми да боядисваме яйцата. Обаче не стана така. Майка ми и брат ми бяха извън града тази седмица. Баща ми е цял ден на работа. На него просто не му се занимава със яйцата. Много се ядосвам :@![]()
йей не съм едиснтвената
http://harukazcho.tumblr.com/post/49...g-was-hard-for удрям го на откровения :Д