.
Затворена тема
Страница 8 от 115 ПървиПърви ... 4567891011121858108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Супер фен Аватара на tonssy
    Честит имен ден, момичета! Да сте живи и здрави, само хубави неща да ви се случват ;*

Какъв ден е днес?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    П.С: Свети Архангел Гавриил е
    ..

Супер фен Аватара на fizzyg
    Благодаря
    Последно редактирано от fizzyg : 03-26-2013 на 12:34

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Честит имен ден мацки .Бъдете здрави,щастливи,красиви и с гордост да си носите имената!

Тааа,мислех си ,че днес ще бъде пълен провал заради контролното по математика,ама не.Всички задачи реших,бяха много лесни.След като събра контролните, г-на каза отговорите..всичко ми беше вярно.За първи път,брех трябва да го запиша в вестник .
    После пък ни дадоха тест по Литература за ,който не знаехме ,НО беше лесен.

Преди малко се връщам от урока по математика. Каталясала съм .
    Беше хубав но изморителен ден.

П.С:А как мина вашият ден?
    Eто едни прекрасни рози за именничките и за всички останали дами.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    След качествена тренировка вече ще мога да считам деня за продуктивен, но за сега нищо особено :Д

Трябват ми $!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на black pearl
    Мерси за пожеланията , дано всички имаме много щастливи моменти , успехи и всичко да ни е по вода (за всички се отнася ; д)
    Ами аз туко що се връщам от фитнес. Стана хубава тренировка, доста се поизпотих и изморих. В училище правихме контролно по химия , мисля че се представих добре. Утре имам пробен изпит по математика и трябва да седна да поуча .. после да разхождам кучетата ; дд

Град
    Карлово <33
    Аз днес имах тест по английски, тест по информатика, есе :v Добре, че не се набутах миналата седмица да ме изпитват днес по история, че не знам к'во щях да правя, тогава. :Д

Днес планирам да правя 30 минути интервално кардио (2 минути 9.00км/ч, 1 минута 11.5км/ч), корем, крака и малко ръце. :}
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Голям фен Аватара на nor4eto99
    И ние утре ще правим пробно по математика от 2 до 3. Днеска имахме контролно по български уж само за глагола. Имахме в него целия материал по бълг и литер, на отделни контролни, с по 10 задачи. Трябваше да бъде за 40 мин, но г-жата закъсня с 5 и докато се раздаваха минаха още 5, и докато ни обяснят още пет и иди върви прави контролно за 25 минути на кръст с 20 задачи с много писане (под много писане имам предвид МНОГО)! Ох, ся като се оплаках на вас, на още 15-на човека от даскало и на мама, ми олекна. Айде и честит имен ден на именниците!

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Ееее, контролните са ви настигнали... Липсва ми даскалото. Дайте да си разменим за малко местата? ;д

Супер фен Аватара на weheartiit
    Честит имен ден и от мен,да си носите със здраве имената.
    Ох,много ми е криво на мен днес.Само се заяждам и много ми се спи,
    а като легна не се получава. И не върша нищо,само мързелувам бляяя.
    Много се дразня така на себе си.Не ми върви.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Само се заяждам
    !!! Цял ден съм така направо не се понасям

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз пък днес имах мнoго домашна

А как ми е лигаво,ужас..

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Оказа се, че една група от класа сме минали през всички възможни примери за психически тормоз тази година.
    Трябваше да направят един 'в' клас да се разкарат всички 'пичуи и пички', но къде този късмет.

Голям фен Аватара на .Wonder
    2 дена до ваканцията, о, блажен сън <3

Град
    Карлово <33
    На мен ми остава 1 ден, пък. :P В четвъртък имаме спортен празник и волейболните отбори от 2те възрастови групи само сме щели да направим една демонстрация, тоест 10-15 минути, и си заминаваме. :}

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    азе пък отново съм болна ии никакво даскало за меня ^^^^^
    това означава и тренировки и храна

А за мен никакви тренировки поне седмица и половина, заради операцията :/
    Садвам и се паникьосвам.

Аз пък понеже съм 12 клас и нямам ваканция другата седмица, може сама да си го ваканционирам Така де, по каквото имам нужните оценки.. Дано не пишат отсъствия.
    Мисля, че класното по математика мина добре.. Тая както се заяжда с целия клас и крещи за щяло и нещяло... По банково и нея я бяха обладали дяволите неска, не знам какво им става на тия жени... Влизат супер ядосани и си го изкарват на нас, а сега в 12 клас са ни важни оценките... Най-трудното май мина. Вече остана дооформянето и ученето за матури, изпита, другия изпит, третия изпит и така... ;д Само аз ли съм с 1000 изпита в 12 клас?
    Момиче ^^

Град
    Карлово <33
    На мен най-голямият страх в момента ми е, че ако се заразя от майка ми, която в момента е болна, няма да мога да тренирам през ваканцията. :Д Последно време не мога да повярвам в какъв човек съм се превърнала, тренировката ми осмисля деня, и ми доставя супер голямо удоволствие. :}} Преди бях толкова мързелива, ужас... най-много мразех кардиото, а сега познайте кое ми е любимо. :Д

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    А за мен никакви тренировки поне седмица и половина, заради операцията :/
    Садвам и се паникьосвам.
    каква операция? и мен ме очаква една

Супер фен
    Град
    Germany
    Гледам всички охкат покрай даскалото,аз пък съм си във ваканцийка вече,много ми е кеф :3
    Все още не са ми доставили книгата от амазон,но поне колета от бг дойде днес.

Супер фен Аватара на marble
    Ще си съзнам дневник само за причините поради които съм провал на майката природа.
    Заклевам се, ужасно човешко същество съм!
    .. Но пък обичам да споря.. Защото в повечето случаи излизам права! ДАДАДАда!

http://25.media.tumblr.com/6c56b93a9...ez3ao1_500.jpg
    лоло

Да сте живи и здрави всички, които празнувате днес!

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    На мен най-голямият страх в момента ми е, че ако се заразя от майка ми, която в момента е болна, няма да мога да тренирам през ваканцията. :Д Последно време не мога да повярвам в какъв човек съм се превърнала, тренировката ми осмисля деня, и ми доставя супер голямо удоволствие. :}} Преди бях толкова мързелива, ужас... най-много мразех кардиото, а сега познайте кое ми е любимо. :Д
    И аз съм така ; д ако не посетя фитнеса все едно цял ден съм спала и ми е кофти ..
    П.С : и аз се вклйчвам към питащите за операцията

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от marble;10646107[url
    http://25.media.tumblr.com/6c56b93a9344aabdd2a762b9a74e93fd/tumblr_mg5zhiwsR51ruez3ao1_500.jpg[/url]
    Yeaaah Нямам търпение да започва новия сезон, много жалко, обаче, че няма да е скоро...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си