- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Аз гледам толкова много сериали..Дори не съм видяла кога започват новите сезони на някои от тях.. Та кога е? :д
Честит имен ден!!!Много здраве, усмивки, любов и сбъднати мечти!![]()
![]()
И на мен ми остава само срядата учебен ден, у четвъртъка имаме спортен празник... И Норка е щастлива, че най-сетне ще си отдъхне малко. В класа ми само за НБА и Маями хийт говорят и скоро ще се побъркам. Трима от съучениците ми са се кръстили Дуейн Уейн, Леброн Джеймс и Коби Брайънт....
^ Кой клас си?
Your.Passion, благодаря :}}}
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Мама и тати имат сребърна сватба днес. ^,^ 25 годинки хих Да са ми живи и здрави и още много по толкова..![]()
Момиче ^^
честиттооо! мойте тая годинка чукват 21 ^^^^^^^живи и здрави!
+
И благодаря на останалите. Вируални целувки за всичкии!
А някой да знае рецепта за такива съкровища: http://25.media.tumblr.com/d868bee59...s9uxo1_500.jpg ?
Едит: Arsenalllbaby,DisappointedDreamer, да са ви живи и здрави и много да се слушате взаимно!![]()
Последно редактирано от fizzyg : 03-26-2013 на 18:39
И аз на теста по математика май се справих г/д. :Д Иначе ми е много тъпо днес.Нищо не ми се получава.И в танца не ми се получава нещо и щях да падна даже на два пъти.:@ На всичко отгоре отивам да правя мъфини.Нямам спиране. :Д
+
А операцията ми беше на врата, от малка имам един белег (като ме питаха, все казвах, че е "по рождение", абе голям комплекс ми беше) и трябваше до сега да се изчака..та, дойде му времето и съм супер щастлива поне за това ^^ Не е нещо сериозно, но понеже е на специфично място- общо взето, леко като дърво стоя и не си движа главата много-много - не мога да си позволявам по-резки движения, камо ли тренировки.. Ама нищо, ще издържа някак- всичко с времето си
fizzyg, чела съм рецепти за подобни сладки/бонбони хиляди пъти, ама сега не ми се рови. Някой ден ще постна някоя.
Благодаря ви на всички!
Много му се смях на татко, миналата седмица бяхме в колата с него и майка. Питам ги "Кога ви е годишнината?" и майка нарочно мълчи и чака отговор. И татко "Ъъ, емииии, сегаа.. Тая година."Мъже...
![]()
Момиче ^^
fizzyg, благодаря!
тонси, оправяй се душа. това здравето е най-важно :С
мерси, че нз какви ще ги свърша :/
добре, че е моя да ме подкрепя <3 братя и приятелката ми също брр, обичам ги
лове лове лове
Ооо колко хубави бански самоооо :33.Само аз ли нямам търпение да дойде лятото.Оффф
![]()
^и аз ! да ми свършват изпитите, и това лятоо щее живея! почивам, де :Д и на гости ще ми дойдат и ох ох.
Your.Passion, добре.![]()
![]()
tonssy, бързо оздравяване! ;s (hug)![]()